Εκτός Κοινοπολιτειακών ο Μο Φάρα

Παρά τα μεγαλόπνοα σχέδια του τελικά δεν θα τρέξει στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας

Share

Αυτό το καλοκαίρι όπως και κάθε καλοκαίρι που δεν υπάρχει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή Ολυμπιακοί Αγώνες, η κάθε ήπειρος διοργανώνει τους δικούς της αγώνες (Πανευρωπαϊκούς, Πανασιατικούς, Παναμερικανικούς κ.λ.π.) αλλά και τους Κοινοπολιτειακούς για τις χώρες της λεγόμενης Κοινοπολιτείας.

Αυτή η διοργάνωση μαζί με τους Πανευρωπαϊκούς ήταν και ο μεγάλος στόχος του Μο Φάρα για φέτος που ετοίμαζε μάλιστα και καινούριο πανηγυρισμό.

Τελικά όμως όπως ενημέρωσε ο ίδιος τα μέσα, δεν θα καταφέρει να τρέξει στους Κοινοπολιτειακούς που θα γίνουν στη Σκωτία καθώς ένα πρόβλημα στις αρχές του μήνα στους κοιλιακούς τον άφησε εκτός προπονήσεων κι έτσι δεν βρίσκεται στην κατάσταση που ο ίδιος επιθυμούσε. Ο Φάρα που επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο που γυμνάζεται στο υψόμετρο του Φον Ρομέ στα Πυρηναία τώρα όπως λέει ο ίδιος νιωθει καλά και θα είναι ακόμα καλύτερα στη Ζυρίχη και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο ένας από τους δύο στόχους του για φέτος μάλλον πήγε περίπατο αφήνοντας και τη χώρα του, τη Μ. Βρετανία χωρίς δύο “σίγουρα” μετάλλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο