Ετοιμάζει νέο πανηγυρισμό ο Μο Φάρα

Με διαφορετικό τρόπο σκέφτεται να πανηγυρίσει τις επιτυχίες του ο Μο!

Share

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις διπλές νίκες του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Μο Φάρα έχει σπάσει τα χρονόμετρα αλλά και τα κοντέρ καθώς έχει συγκεντρώσει χρυσά μετάλλια στις μεγαλύτερες διοργανώσεις στα 5.000 και 10.000 μέτρα.

Εκτός από τις διακρίσεις του όμως ο 31χρονος Βρετανός είναι ιδιαίτερα αγαπητός για τον τρόπο που πανηγυρίζει κάθε του επιτυχία με χαρακτηριστικότερο όλων το “Mobot” την καρδιά που σχηματίζει με τα χέρια του όταν περνά πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Ο πανηγυρισμός αυτός αποτελεί το σήμα κατατεθέν του γεννημένου στη Σομαλία σουπερσταρ κι έχει γίνει από αφίσα μέχρι και κουκλάκι.

Τώρα όμως που ουσιαστικά ξεκινά η αγωνιστική του δράση, ο Φάρα σκέφτεται να δοκιμάσει κάτι νέο. Λίγες μέρες πριν τη συμμετοχή του στο γκραν πρι στίβου “Sainsbury’s Glasgow Grand Prix” στο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκώβης στη Σκωτία, ενημέρωσε τους φίλους του ότι έχει “δουλέψει” μία νέα κίνηση που αναμένεται να γίνει επιτυχία! Αυτή την κίνηση θέλει πολύ να εφαρμόσει τόσο στο γκραν πρι όσο και στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που θα πραγματοποηθούν στο τέλος του μήνα και πάλι στη Γλασκώβη και αποτελεί και τη σημαντικότερη δοργάνωση της φετινής χρονιάς για τον ίδιο.

Το μόνο που χρειάζεται βέβαια είναι να κερδίσει αλλά για να ετοιμάζει νέο πανηγυρισμό πιθανότατα είναι και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο