Για καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί

Αναμένοντας τις νέες ημερομηνίες των ΟΑ για το 2021

Share

Όπως είδαμε οι Ολυμπιακοί Aγώνες και επίσημα θα διοργανωθούν το 2021! Ωστόσο, αυτό που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί είναι οι ακριβείς ημερομηνίες.

Τα σενάρια που κυκλοφορούσαν ανέφεραν πως πιθανότερη εποχή ήταν τα τέλη της άνοιξης. Ωστόσο, σε αυτό το σενάριο υπήρχαν άμεσα αρκετές αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν την αντίθεσή τους ήταν και ο πρόεδρος της World Athletics, Sebastian Coe, αλλά και ο σπουδαίος προπονητής Μαραθώνιου Renato Canova.

Σύμφωνα, ωστόσο, με διεθνή μέσα, ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Giovani Malago, δήλωσε πως οι Αγώνες θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου.

Μάλιστα, περιμένει κάτι τέτοιο να ανακοινωθεί σύντομα και από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και επίσημα.

Η ακύρωση πολλών διεθνών διοργανώσεων για το 2020 έχει φέρει μία γενική αναστάτωση στο παγκόσμιο καλεντάρι αγώνων για το 2021, ενώ μοιραία κάποιες θα συμπέσουν χρονικά.

” “

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η τελική ημερομηνία των Αγώνων ίσως επηρεάσει και τον τόπο διεξαγωγής του Μαραθώνιου. Στην περίπτωση του καλοκαιριού, οι υψηλές θερμοκρασίες στο Τόκιο πιθανόν θα “μεταφέρει” τον Μαραθώνιο στο πιο ήπιο, από πλευράς ζέστης, Σαπόρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο