O Tajay Gayle στην οικογένεια της PUMA

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος Tajay Gayle

Share

Η PUMA υποδέχεται στην οικογένειά της τον σημερινό παγκόσμιο πρωταθλητή άλμα εις μήκος Tajay Gayle. Ο Τζαμαϊκανός αθλητής του στίβου που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2019 στη Doha, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 8,69 μ. και έγινε ο πρώτος αθλητής της Τζαμάικας που κερδίσει χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

“Ο Tajay είναι ένα από τα καλύτερα νεαρά ταλέντα εκεί έξω”, δήλωσε ο Pascal Rolling, επικεφαλής του Sports Marketing της PUMA. “Στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έκανε ένα τεράστιο άλμα και είμαστε βέβαιοι ότι η αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η μεγάλη πορεία του θα συνεχιστεί και στο δρόμο για το Τόκυο. Ο Tajay αντικατοπτρίζει όλες τις αξίες της PUMA και αποτελεί την ιδανική νέα προσθήκη στον κατάλογο των αθλητών Track και Field”.

“Νιώθω και χαρούμενος και με τιμά που από σήμερα βρίσκομαι την οικογένεια PUMA, όπως και ο Usain Bolt”, δήλωσε ο Tajay. “Έχω δουλέψει σκληρά από τότε που ήμουν παιδί για να πετύχω τους στόχους μου και η συμμετοχή μου στην οικογένεια της PUMA αποτελεί έναν από αυτούς. Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο συναρπαστικό είναι αυτό για μένα. Η κορυφαία αθλητική εταιρία, θα με βοηθήσει να αποδείξω ότι είμαι ο καλύτερος στον αγώνα”.

Ο Tajay προέρχεται από μια μικρή κοινότητα στην ανατολική St. Andrew της Τζαμάικα και ξεκίνησε την καριέρα του δοκιμάζοντας διαφορετικά αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου και του δέκαθλου, μέχρι που βρήκε την αγάπη του στο άλμα εις μήκος. Αυτό συνέβη τυχαία κατά στη διάρκεια κάποιων training sessions. Εκείνη τη μέρα το στρώμα του άλματος ήταν υγρό, καθιστώντας δύσκολο για αυτόν να κάνει μια ασφαλή προσγείωση. Ο προπονητής τότε του πρότεινε να δοκιμαστεί στο άλμα εις μήκος. “Μετά από αυτή την ευλογημένη στιγμή”, λέει ο αθλητής “νιώθω ασταμάτητος”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο