Συγκίνησε η Κέλλυ Λουφάκη με τον τερματισμό της στον Μαραθώνιο του Παρισίου

Το μέλος της ελληνικής ομάδας των ASICS FrontRunner στο Παρίσι

Share

Πείσμα, προσπάθεια και ατελείωτη (ψυχική και σωματική) δύναμη επέδειξε η Κέλλυ Λουφάκη τερματίζοντας την προηγούμενη Κυριακή (14/4) το Μαραθώνιο στην πόλη του Φωτός. Η σπουδαία αθλήτριά μας της ξιφασκίας με αμαξίδιο εκπλήρωσε το όνειρό της να τερματίσει έναν μαραθώνιο στην πρώτη της κιόλας απόπειρα. Ταυτόχρονα, η Κέλλυ αναδείχθηκε και ως κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της ASICS στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του TOKYO (2020).

Εδώ και ένα χρόνο, η Κέλλυ Λουφάκη είναι μέλος της ελληνικής ομάδας των ASICS FrontRunner και, όποτε της το επιτρέπουν οι αγωνιστικές και επαγγελματικές της υποχρεώσεις, συμμετέχει σε λαϊκούς αγώνες δρόμους. Συνοδός της σε κάθε δρομική περιπέτεια, ο Βαγγέλης Χαραλάμπους. Ποτέ, ως τώρα, δεν είχαν επιχειρήσει την απόσταση των 42.195m. Και ποτέ, ως τώρα, δεν είχαν τρέξει απόσταση μεγαλύτερη των δέκα (10) χιλιομέτρων. Όμως, η Κέλλυ το ονειρευόταν. Κάπως έτσι, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης των μελών των ASICS FrontRunner όλου του κόσμου στο Παρίσι, δήλωσε συμμετοχή στο Μαραθώνιο. Κι όχι μόνο δήλωσε συμμετοχή, αλλά αναδείχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο της αποστολής, τραβώντας το ενδιαφέρον της ASICS στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Tokyo (2020).

Στο πλευρό της, αυτή τη φορά, εκτός από το Βαγγέλη Χαραλάμπους είχε και έναν Σέρβο συναθλητή της από την ομάδα των ASICS Frontrunner, τον ευγενή γίγαντα Marko Ristic που προσφέρθηκε να προσέχει τα νώτα του τραυματία συνδρομέα της. Οι τρεις τους διένυσαν την απόσταση του Μαραθωνίου, συγκινώντας το κοινό με τον θερμό εναγκαλισμό τους στη γραμμή του τερματισμού.

Για ακόμα μία φορά, το χαμογελαστό κορίτσι από τη Χίο απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το θες πολύ και να προσπαθείς καθημερινά. Για ακόμα μία φορά, η Κέλλυ Λουφάκη μάς γέμισε υπερηφάνεια και ψυχική ανάταση. Για ακόμα μία φορά μέχρι την επόμενη.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1448:%!]

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο