Νέα τεχνολογία Under Armour RUSH

Scientificallly Tested ATHLETE PROVEN

Share

Οι αθλητές είναι σαν τους λαμπτήρες που εκπέμπουν συνεχώς ενέργεια 110 έως 120 watts με τη μορφή θερμότητας. Η Under Armour θέλησε να αξιοποιήσει αυτή τη θερμότητα και να τη μετατρέψει σε πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, προβάλλοντας  τη νέα σειρά UA Rush.    

Τι είναι η τεχνολογία UA Rush;
Η Under Armour σε συνεργασία με την Celliant, την μόνη εταιρεία που έχει εγκριθεί από την Αμερικανική Κρατική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), δημιούργησε μια νέα τεχνολογία, η οποία στηρίζεται σε 13 μεταλλικά στοιχεία, μετατρέποντάς τα σε πούδρα και συγχωνεύοντάς τα στην ίνα του ρούχου.    


Γιατί είναι σημαντική η έγκριση του
FDA;
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αποτελεί μια ομοσπονδιακή υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι υπεύθυνη για την προστασία και την προώθηση της δημόσιας υγείας. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη Υπηρεσία που πιστοποιεί προϊόντα από πολλές και ετερόκλητες προϊοντικές κατηγορίες (τρόφιμα, φάρμακα κτλ.), οι αποφάσεις της οποίας έχουν σχεδόν παγκόσμιο εκτόπισμα μια και είναι άμεσα συνυφασμένη με την προστασία του καταναλωτή. Σύμφωνα με την FDA, τα προϊόντα Celliant καθορίστηκαν ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη τεχνολογία ως την πιο εξελιγμένη & κλινικά δοκιμασμένη τεχνολογία κλωστοϋφαντουργίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αθλητή.

Πώς λειτουργεί η τεχνολογία UA Rush;
Κατά τη διάρκεια της άθλησης, το σώμα παράγει θερμότητα. Το απορροφητικό ύφασμα UA RUSH, παγιδεύει αυτήν τη θερμότητα και την μετατρέπει σε υπέρυθρη ενέργεια που επιστρέφει ξανά πίσω στο σώμα. Αυτή η  ενέργεια  διογκώνει τις αρτηρίες που κατά επέκταση αυξάνει την ροή και την οξυγόνωση του αίματος, δίνοντας με τον τρόπο αυτό περισσότερη ταχύτητα, δύναμη και αντοχή.    

Η Under Armour, με την νέα τεχνολογία UA Rush, δημιουργεί επανάσταση στον χώρο των αθλητικών ενδυμάτων, επιβεβαιώνοντας την δέσμευσή της να κάνει μια 360ο προσέγγιση γύρω από τον αθλητή, προσφέροντας τον κατάλληλο εξοπλισμό πριν και κατά τη διάρκεια της προπόνησης αλλά και, το πιο σημαντικό, κατά την ώρα της αποκατάστασης των μυών.

“OUR VISION IS TO INSPIRE YOU WITH PERFORMANCE SOLUTIONS YOU NEVER KNEW YOU NEEDED AND CAN’T IMAGINE LIVING WITHOUT.”

Μάθε περισσότερα για το UA Rush παρακάτω:

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1442:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο