Επανεκλογή Π. Δημάκου στο συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου

Δείτε τη δήλωση του αντιπρόεδρου του ΣΕΓΑΣ

Share

Ο Παναγιώτης Δημάκος εκλέχθηκε για δεύτερη διαδοχική τετραετία στο συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου.
Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κατατάχθηκε πέμπτος με 36 ψήφους, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία και δείχνει την δυναμική του στην ευρωπαϊκή σκηνή. Μάλιστα στην πρώτη θέση βρέθηκαν με ίδιους ψήφους ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΑ Γιαν Γκαρσία (Γαλλία) με 43 και ο Μάρτον Γκιουλάι (Ουγγαρία) και στην τρίτη η Κίρκοβα (Σλοβακία) με 42. Στην έκτη θέση μετά τον Έλληνα ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος Χένσελ (Γερμανία) με 36.

Στη θέση του προέδρου θα συνεχίσει ο Σβέιν Αρν Χάνσεν, ενώ η μία θέση των αντιπροέδρων πήγε στον “παλιό” Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ (45- Βουλγαρία), ενώ νέα πρόσωπα στις θέσεις των αντιπροέδρων θα είναι ο Λιμπορ Βαρχανικ (29- Τσεχία) και η Τσέρι Αλεξάντερ (50- Μ. Βρετανία), που στα 49 της χρόνια έγινε η πρώτη γυναίκα που κατακτά το αξίωμα στην ιστορία του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν προκειμένου να εκλεγώ για δεύτερη φορά στην ευρωπαΐκή ομοσπονδία στίβου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον γενικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή, που με στήριξε απο την πρώτη στιγμή, αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά του σε όλη την διάρκεια της υποψηφιότητάς μου. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω να προσφέρω για το καλό του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού Κλασικού Αθλητισμού», είπε ο Παναγιώτης Δημάκος μετά την επιτυχία στις εκλογές, που έγιναν στην Πράγα. Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας βρέθηκε και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, προκείμενου να στηρίξει τον αγώνα του Παναγιώτη Δημάκου.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα για τις θέσεις των συμβούλων πατώντας εδώ.

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο