Η διαδρομή που… κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου

Δείτε και ξαναδείτε τη διαδρομή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μέσα από δύο διαφορετικά βίντεο

Share

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στην πίστα της πόλης Άαρχους στη Δανία (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στον αγώνα).

Η διοργάνωση ήταν πραγματικά πολύ επιτυχημένη καθώς προσέφερε μοναδικές συγκινήσεις, κυρίως λόγω των προσπαθειών των δρομέων, του πολύ καλού επιπέδου οργάνωσης, αλλά και της ξεχωριστής διαδρομής. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του Πρωταθλήματος η διαδρομή “άνοιξε” και για τον κόσμο που συμμετείχε σε αγώνα open. Αυτή ήταν και η καλύτερη διαφήμιση για τον ανώμαλο δρόμο που φιλοδοξεί να μπει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

H διαδρομή σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με τις ιδιαιτερότητές της (διαφορετικά εδάφη, εναλλαγές κλίσης), αλλά και την τοποθεσία της, αφού φιλοξενήθηκε στο πάρκο και στη στέγη του αρχαιολογικού και εθνογραφικού μουσείου “Moesgaard” έχοντας ένα συνολικό μήκος 2χλμ., γεγονός που έκανε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την παρακολούθηση του αγώνα, τόσο τηλεοπτικά όσο και από τους θεατές. 

Δείτε σε βίντεο την παρουσίαση της διαδρομής, καθώς κι ένα βίντεο που ανέβασε η Βρετανική Ομοσπονδία με μία πιο γρήγορη, αλλά ρεαλιστική παρουσίαση και των 2χλμ. της διαδρομής.

Δείτε το επίσημο βίντεο 

Και εδώ ένα βίντεο που ανέβασε η Βρετανική Ομοσπονδία 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαστημικό Παγκόσμιο ρεκόρ από την Letesenbet Gidey
Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο από την Letesenbet Gidey στην Βαλένθια
Μαραθώνιος και στην Λουμπλιάνα + Οι Έλληνες
Πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος της Λουμπλιάνα, Volkswagen Ljubljana Marathon. Δείτε τα αποτελέσματα και τους Έλληνες
Παγκόσμιο ρεκόρ στο Beer Mile από τον Corey Bellemore
Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στο Beer Mile πέτυχε ο Αμερικάνος Corey Bellemore
Back to Top