“Πονηροί” δρομείς ακυρώθηκαν γιατί έκοψαν δρόμο στην Κίνα

Δείτε το βίντεο που τους “ξεμπροστιάζει”

Share

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά περισσότεροι από 200 δρομείς στον Ημιμαραθώνιο της Shenzhen έκαναν του έξυπνους και έκοψαν δρόμο με αποτέλεσμα να ακυρωθούν!

Συγκεκριμένα, περίπου 230 δρομείς πιάστηκαν να κόβουν δρόμο περνώντας μέσα από διαχωριστική νησίδα. Μάλιστα, εκτός από το σύστημα χρονομέτρησης τους κατέδωσε και η κάμερα κυκλοφορίας της Τροχαίας που τους δείχνει να κόβουν δρόμο.

Δείτε το βίντεο

Στον αγώνα μάλιστα ακυρώθηκαν ακόμα 30 περίπου δρομείς για άλλους λόγους, όπως ότι έτρεχαν με άλλο νούμερο και όνομα. Οι διοργανωτές δεν έμειναν μόνο στις δηλώσεις τους περί έλλειψης ηθικής και αθλητικού ιδεώδους, αλλά προχώρησαν και σε ποινές αποκλεισμού στους συγκεκριμένους δρομείς για 1-2 χρόνια, καθώς και σε ισόβιους σε ορισμένες περιπτώσεις! 

Η Shenzhen βρίσκεται στη Νότια Κίνα και μετρά σχεδόν 14 εκατομμύρια κατοίκους (!), ενώ αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο για την τεράστια χώρα της Ασίας.

Δείτε εδώ το… παγκόσμιο ρεκόρ ακυρώσεων στο Μεξικό

Δείτε εδώ μία άλλη πονηρή δρομέα που προδόθηκε από το GPS της στις ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθώνιος Βοστόνης 2021: Οι 3 ηρωίδες
Ένα βίντεο που θα θυμάστε για πάντα. Δείτε πώς 3 δρομείς πήραν στα χέρια μία τραυματισμένη δρομέα στον Μαραθώνιο της Βοστόνης 2021.
Στα δικαστήρια Mary Cain και Alberto Salazar
Η 25χρονη πλέον αθλήτρια ζητά 20 εκ. δολάρια από τον προπονητή
Back to Top