Χιλιάδες δρομείς στον UTMB, 9ος ο Πονηρέας

Δείτε τι έγινε στον φετινό Ultra Trail du Mont Blanc

Share

Ολοκληρώθηκε ο UTMB, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος στον κόσμο που περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες στο πρόγραμμα και κινείται σε τρεις χώρες, τη Γαλλία, την Ελβετία και την Ιταλία. Στον σημαντικότερο, τον ομώνυμο αγώνα ο Γάλλος Xavier Thevanard έφτασε σε μία ακόμα νίκη με εμφατικό τρόπο αφού άφησε πίσω του περισσότερο από 40 λεπτά τον δεύτερο δρομέα.

Στον αγώνα θα λάμβανε μέρος και ο σπουδαίος Kilian Zornet, όμως το τσίμπημα μίας μέλισσας λίγο πριν την εκκίνηση τον ανάγκασε να ακυρώσει τη συμμετοχή αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σε έναν άλλο αγώνα, τον YCC όπου συμμετείχαν μόνο έφηβοι δρομείς, ο Νίκος Πονηρέας κατάφερε να πλασαριστεί στην 9η θέση, ενώ ένας ακόμα Έλληνας, ο Κώστας Παραδεισόπουλος ήταν 28ος.

Στον αγώνα CCC τερμάτισαν 1622 δρομείς με νικητή τον Βρετανό Thomas Evans, στον TDS τερμάτισαν 1329 δρομείς και νικητής ήταν ο Πολωνός Marcin Swierg, στον OCC νικητής ήταν ο Κινέζος Erenjia Jia με 1478 τερματίσαντες, στον μικρότερο MCC τερμάτισαν 844 με πρώτο τον Ελβετό Cesar Costa, στον ομαδικό αγώνα PTL τερμάτισαν 42 ομάδες ενώ έγιναν και οι δύο αγώνες για εφήβους και νεάνιδες όπου τερμάτισαν αντίστοιχα 162 και 11 νεαροί δρομείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο