Την Κυριακή στο Ένσκεντε για το όριο η Ρεμπούλη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίζεται στον Ημιμαραθώνιο με στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Share

Την ερχόμενη Κυριακή στο Ένσκεντε της Ολλανδίας η Ράνια Ρεμπούλη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην απόσταση του Ημιμαραθωνίου.

Στόχος της αθλήτριας του Παναγιώτη Χαραμή είναι μία επίδοση κάτω από το 1:14:40 που θα της δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το ερχόμενο καλοκαίρι στο αγώνισμα του Μαραθώνιου.

Η πρωταθλήτρια από τη Λέρο πέρασε μία δύσκολη περίοδο με ενοχλήσεις και τραυματισμούς, όμως τώρα θα προσπαθήσει να πετύχει μία καλή επίδοση που θα της δώσει τη δυνατότητα να τρέξει για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε πως πριν από δυο περίπου χρόνια η Ρεμπούλη είχε πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου όταν είχε καταλάβει την 6η θέση στον Ημιμαραθώνιο με χρόνο 1:11:52, επίδοση που αποτελεί και το ατομικό της ρεκόρ.

Στην Ολλανδική πόλη θα αγωνιστούν κι άλλοι Έλληνες δρομείς στην απόσταση του μαραθώνιου, καθώς πρόκειται για έναν συνηθισμένο αγωνιστικό προορισμό με σχετικά εύκολη διαδρομή και, τις περισσότερες φορές, καλές καιρικές συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο