Θυμα φυλετικής διάκρισης υποστηρίζει ότι έπεσε ο Mo Farah

Δείτε το περιστατικό στο αεροδρόμιο του Μονάχου που εξόργισε τον σούπερσταρ των δρόμων αντοχής

Share

Ένα άσχημο περιστατικό κατήγγειλε ο Mo Farah στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Ο 4 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης έφυγε από τη Μ. Βρετανία για την Αιθιοπία, ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία του.

Θυμίζουμε πως ο Farah είχε επιστρέψει για λίγο στη Μ. Βρετανία για να αγωνιστεί στο Big Half Marathon στο Λονδίνο. Δείτε εδώ περισσότερα.

Η πτήση του για την αφρικανική χώρα ήταν μέσω Μονάχου την Τρίτη όπου είχε έναν μικρό διαπληκτισμό με έναν ένστολο. Ο Βρετανός σουπερσταρ μέσω βίντεο που ανέβασε στα social media  παραπονέθηκε για φυλετική διάκριση, αν και σε όλη τη διάρκεια του βίντεο δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.

Εκπρόσωπος του Farah αργότερα δήλωσε πως το επεισόδιο στο γερμανικό αεροδρόμιο οφείλεται ξεκάθαρα σε ρατσιστικούς λόγους, και πως ο δρομέας ήταν θύμα άδικης συμπεριφοράς από το προσωπικό ασφάλειας του αεροδρομίου.

Εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας υποστήριξε πως ο Βρετανός αντέδρασε όταν κλήθηκε να περάσει από έναν τυπικό έλεγχο, ενώ υποστήριξε πως αυτή είναι μία συνηθισμένη διαδικασία και σε καμία περίπτωση δεν προκλήθηκε λόγω προκατάληψης των υπαλλήλων αστυνομικών και προσωπικού ασφαλείας.

Ο Βρετανός συνέχισε κανονικά το ταξίδι του τη στιγμή που οι περισσότεροι από 600.000 ακόλουθοι του στο Instagram οργίαζαν κατά των Γερμανών αστυνομικών.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Μο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγκόσμιο ρεκόρ από τον Sorokin στο 24ωρο
Ακόμα μία απίθανη επίδοση από τον Λιθουανό
Σπουδαίες επιδόσεις από μικροσκοπικούς δρομείς το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απίθανες επιδόσεις από εκκολαπτόμενους πρωταγωνιστές των δρόμων αντοχής
"Αγριεμένος" ο Eliud Kipchoge εν όψει Berlin Marathon
Οι δηλώσεις του μεγάλου Eliud λίγο πριν την εκκίνηση στο Βερολίνο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο