Στη Βαλένθια το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Ημιμαραθώνιος για όλους στην πανέμορφη ισπανική πόλη στις 24/3

Share

Για μία ακόμα χρονιά η IAAF, η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου, έβαλε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ημιμαραθώνιου μέσα σε μία καταξιωμένη διοργάνωση.

Έτσι, ενώ πέρυσι φιλοξενήθηκε στο Κάρντιφ της Ουαλίας και τον τοπικό Ημιμαραθώνιο, φέτος είναι η σειρά της Βαλένθια και του αρκετά γνωστού Ημιμαραθώνιου Trinidad Alfonso στις 24 Μαρτίου να αποτελέσει τον οικοδεσπότη της διοργάνωσης.

Με αυτόν τον τρόπο, περίπου 15.000 δρομείς από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν στην ίδια κούρσα με τους παγκόσμιους πρωταθλητές και τους διεκδιητές του τίτλου (με διαφορετική εκκίνηση φυσικά αφού θα υπάρχουν ξεχωριστά μπλοκ) και να απολαύσουν τον αγώνα τους – σε μία ομολογουμένως πανέμορφη διαδρομή και πόλη – βιώνοντας και τη μαγεία μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Ήδη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου έχουν δηλώσει σπουδαίοι δρομείς από όλο τον κόσμο, με τους Κενυάτες και τους Αιθίοπες να έχουν τις πιο δυνατές ομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι Ισπανοί, οι Αμερικάνοι αλλά και οι Νεοζηλανδοί υστερούν.

Aυτή θα είναι και η 23 διοργάνωση του πρωταθλήματος που για δεύτερη φορά ταξιδεύει στην Ισπανία, με την πρώτη να είναι το 1996 στη Μαγιόρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο