Ξεκινά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Δείτε τους σημαντικότερους τελικούς

Share

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου ξεκινά στο Μπέρμιγχαμ της Μ. Βρετανίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος δεκάδες κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο ενώ η ελληνική αποστολή μετρά 9 αθλητές.

Δείτε εδώ  τις ώρες που αγωνίζονται οι Έλληνες αθλητές

Η 1/3, πρώτη μέρα των αγώνων περιλαμβάνει τον μεγάλο τελικό στα 3.000μ. των γυναικών (10:25 μ.μ. ώρα Ελλάδας) όπου θα αναμετρηθούν οι καλύτερες αθλήτριες των ημερών μας.

Η Genzebe Dibaba από την Αιθιοπία, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 1.500μ., η Κενυάτισσα Helen Obiri με σπουδαίο ατομικό ρεκόρ, η Βρετανίδα Laura Muir με αρκετές διακρίσεις, η Ολλανδέζα  Sifan Hassan αλλά και η πολλά υποσχόμενη νεαρή Γερμανίδα Konstanze Klosterhalfen είναι αυτές που ξεχωρίζουν και σίγουρα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν στο βάθρο σε ένα αγώνισμα που, ιδιαίτερα στον κλειστό στίβο όλα είναι ανοιχτά.

Το Σάββατο 3/3 το απόγευμα ξεχωρίζουν οι μεγάλοι τελικοί των 800μ. των ανδρών και των 1.500μ. των γυναικών, ενώ η τελευταία ημέρα, η Κυριακή 4/3 περιλαμβάνει τους τελικούς στα 3.000μ. και στα 1.500μ. των ανδρών και στα 800μ. των γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο