Γρήγορες κούρσες στη Σεβίλλη

Καλές επιδόσεις κι Έλληνες στον Ζurich Marathon Sevilla

Share

Ο Κενυάτης Dickson Kipsang ήταν ο μεγάλος νικητής στον Ζurich Maraton Sevilla, τον διεθνή Μαραθώνιο της Σεβίλλης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Ο Kipsang επικράτησε σε 2:08:22 αφήνοντας πίσω του τους συμπατριώτιες του Mutai και Ben αλλά και τον Ισπανό Javi Guerra που ήταν 4ος σε 2:08:36, επίδοση που είναι η καλύτερη από Ισπανό δρομέα τα τελευταία 12 χρόνια. Μάλιστα ο Guerra αναδείχθηκε και πρωταθλητής Ισπανίας αφού ο αγώνας αποτελούσε και εθνικό πρωτάθλημα για τους Ίβηρες.

Στις γυναίκες, η Kaoutar Boulaid από το Μαρόκο ήταν η θριαμβεύτρια του αγώνα αφού με 2:25:35 όχι απλά κέρδισε αλλά σημείωσε και νέο ρεκόρ διαδρομής.

Πρωταθλήτρια Ισπανίας αναδείχθηκε η Marta Esteban σε 2:31:24 καταλαμβάνοντας την 7η θέση πιάνοντας παράλληλα το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Oι Έλληνες δεν έλειψαν ούτε από την όμορφη πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας με τους Αντώνη Αντωνόπουλο (3:25:06), Γιώργο Τριάντη (3:38:40), Δημήτρη Τουρλάκη 3:38:51, Χριστίνα Μητσιού (4:21:30), Βίκυ Αναγνωστοπούλου (4:24:46) και Βασιλική Τασιώνη (4:53:48).

Στον αγώνα τερμάτισαν περισσότεροι από 10.000 δρομείς σε μία όμορφη και αρκετά επίπεδη διαδρομή που προσφέρεται για ρεκόρ.

φωτό: www.zurichmaratonsevilla.es

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο