Justin Gallegos, ένας δρομέας που δεν το βάζει κάτω

Όταν θέλεις κάτι πολύ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο

Share

Λέγεται Justin Gallegos, είναι δρομέας αλλά και δευτεροετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον καθώς και μέλος της ομάδας στίβου του Πανεπιστημίου.

Aγαπούσε και αγαπά το τρέξιμο, ενώ φέτος έτρεξε με την ομάδα στίβου του Πανεπιστημιου σε αγώνες ανωμάλου δρόμου, αλλά και σε κολλεγιακά μίτινγκ στίβου, ενώ συμμετέχει συστηματικά σε αγώνες δρόμου εδώ και πέντε χρόνια.

Κι όμως, ο Justin έχει εγκεφαλική παράλυση. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να κυνηγήσει το όνειρο του να σπουδάσει στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο και να γίνει μέλος της ομάδας στίβου.  

Με τη βοήθεια γνωστής εταιρείας αλλά και της ιστοσελίδας του κατάφερε να συλλέξει αρκετά από τα χρήματα που χρειάστηκε για την πρώτη χρονιά στο Πανεπιστήμιο. Μάλιστα, βοηθά την ίδια εταιρεία να σχεδιάσει και να κατασκευάσει δρομικά παπούτσια για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες.

Τα ρεκόρ του σίγουρα δεν εντυπωσιάζουν καθως προσφατα έτρεξε το μίλι στον κλειστό στίβο σε 7:21.34 (περίπου 1:50/400μ.). Το πείσμα του να κυνηγήσει το όνειρό του, η αγάπη του για το τρέξιμο και το σθένος του να τρέχει και να αγωνίζεται ακόμα κι όταν γνωρίζει καλά πως δεν θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις είναι που τον ανάγουν σε ένα σύγχρονο δρομικό ήρωα.

Δείτε το ντοκιμαντέρ που φτιάχτηκε για τον Justin.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο