Τελευταία νέα από τον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών

Share

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων  και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων, Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών και Τιμώμενων Προσώπων που συμβάλουν στη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.30 στην αίθουσα Jasmine / AMALIA Hotel Athens(Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 10 και Ξενοφώντος , Σύνταγμα, Αθήνα)

Τιμώμενο πρόσωπο η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».Η Συνέντευξη Τύπου θα γίνει παρουσία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ και των Πρωταθλητών: Μάγδα Γαζέα, Γρηγόρη Σκουλαρίκη.

Θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, σε Φιλικό, Αθλητικό και Τουριστικό προορισμό. Συγκεκριμένα, θα ανακοινωθούν: οι Χορηγοί που στηρίζουν τη Διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Κέντρο  Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, το Εορταστικό – Μουσικό πρόγραμμα και η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου το Σάββατου 3/03/18 και το πρόγραμμα υγείας με τον δωρεάν Καρδιολογικό έλεγχο που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και την ενημέρωση για τον Διαβήτη καθώς και άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 – 4η ημέρα
Πανελλήνιο ρεκόρ για Εμμανουηλίδου στα 200μ. – Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Κάλι
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 – 5η ημέρα
5η στον κόσμο η Εμμανουηλίδου στον τελικό των 200μ. – Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Κάλι
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 - 1η ημέρα
8η η Κάσσου στον τελικό των 3.000μ. – Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Κάλι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο