To Reebok Ragnar Relay ήρθε και στην Ευρώπη!

Ένας ξεχωριστός αγώνας ξεκινά και το RUNNER θα είναι εκεί

Share

Ολα είνα έτοιμα για τον πρώτο αγώνα δρόμου Reebok Ragnar Relay Series που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο επί Ευρωπαϊκού εδάφους. Το Reebok Ragnar Relay είναι ήδη ένας εξαιρετικά δημοφιλής αγώνας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αγώνα σκυταλοδρομίας υπεραπόστασης στον κόσμο, μια και κάθε ομάδα καλείται συνήθως να διανύσει περίπου 320 χιλιόμετρα μέσα σε ένα 24ωρο.

Πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός του Reebok Ragnar Relay είναι η Μ. Βρετανία. Οι ομάδες αποτελούμενες από δέκα δρομείς, που υποστηρίζονται από δύο βαν η καθεμία (στα οποία ξεκουράζονται και κοιμούνται όταν δεν τρέχουν), θα ξεκινήσουν από το Maidstone το Σάββατο και θα φτάσουν στο Μπράιτον το πρωί της επόμενης μέρας (Kυριακή 24 Οκτωβρίου), έχοντας διανύσει 270 χλμ σε μία από τις πιο όμορφες και γραφικές περιοχές της Νότιας Αγγλίας.

Ο αγώνας είναι ολονύχτιος, κάθε δρομέας τρέχει από τρεις φορές και σύνολο μέσα σε ένα 24ωρο μέχρι 38χλμ. ο καθένας. Αν αυτά σας φαίνονται λίγα, υπάρχει και η ultra εκδοχή του αγώνα!

To Runner Magazine θα είναι εκεί για να ζήσει μαζί σας αυτόν τον μοναδικό αγώνα σκυτάλης, που συνδυάζει περιπέτεια, ομαδικότητα, διασκέδαση, υπέρβαση, και βέβαια πολλά πολλά χιλιόμετρα. H Nατάσα Γιαννούση, δημοσιογράφος αλλά και μαραθωνοδρόμος με πολλά χιλιόμετρα στα πόδια της θα λάβει μέρος στον πρώτο αγώνα επί ευρωπαϊκού εδάφους και θα μας ενημερώνει για την εξέλιξη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mετάλλια - μπισκότα έσωσαν τον Ημιμαραθώνιο του Inverness στην Σκωτία
Μία ξεχωριστή κίνηση που έσωσε τον αγώνα
Μεγάλη επίδοση ο Kejelcha στο Laredo - H Klosterhalfen στις γυναίκες
Εντυπωσιακές επιδόσεις στα 10χλμ. στην άσφαλτο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο