Η Βίβιαν Τσέρουγιοτ θα τρέξει στη Φρανκφούρτη

Ο 2ος Μαραθώνιος της πετυχημένης δρομέα θα είναι στη γερμανική πόλη

Share

Είναι μία από τις πιο γρήγορες “πενταροδεκάρες” όλων των εποχών με επιδόσεις 14:20.89 στα 5.000μ. και 29:32.53 στα 10.000μ. αλλά και πολλά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η Βίβιαν Τσέρουγιοτ την περασμένη άνοιξη άνοιξε λογαριασμό και στον Μαραθώνιο τρέχοντας στο Λονδίνο και τερματίζοντας 4η σε 2:23:50, καθόλου άσχημα για ντεμπούτο.

Πλέον όμως οι στόχοι της ανεβαίνουν! Έτσι, αποφάσισε να λάβει μέρος στον Διεθνή Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης, Μainova Frankfurt Marathon στις 29 Οκτωβρίου κυνηγώντας φυσικά τη νίκη αλλά και μία ακόμα πιο γρήγορη επίδοση που θα την καταξιώσει και σε αυτό το αγώνισμα αλλά και το ρεκόρ αγώνα που κρατά η Μεσελέτ Μελκάμου από την Αιθοπία με 2:21:01.

Και είναι βέβαιο πως με αυτά τα ρεκόρ στις μικρότερες αποστάσεις είναι σε θέση να πετύχει σπουδαία πράγματα και στο αγώνισμα των 42.195μ. 

Πρόσφατα ήταν 2η στο Grean North Run στη Μ. Βρετανία στον Ημιμαραθώνιο με 1:07:44 και φιλοδοξεί να τρέξει γρήγορα και στη γερμανική πόλη, σε έναν αγώνα που φημίζεται για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης αλλά και τον ξεχωριστό τερματισμό! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο