Στο Great North Run του Νιούκαστλ Μο Φάρα και Μέρι Κεϊτανί

Δύο πολύ σπουδαίες παρουσίες στον Ημιμαραθώνιο

Share

Ακόμα δεν έκλεισε καλά καλά τον κύκλο των αγώνων στίβου, για πάντα όπως έχει δηλώσει, ανοίγει αυτόν με τους αγώνες δρόμου. Ο Μο Φάρα λίγες μόνο μέρες μετά το Παγκόσμιο στίβου στο Λονδίνο θα αγωνιστεί στον κλασικό αγώνα Ημιμαραθώνιου Great North Run στο Νιούκαστλ  αφού άλλωστε πλέον στοχεύει μόνο στην “άσφαλτο”.

Στον συγκεκριμένο αγώνα μάλιστα έχει αναδειχθεί νικητής τρεις συνεχόμενες φορές (2014, 2015 και 2016, ενώ το 2013 ήταν 2ος) και αυτή τη φορά θέλει να κάνει καρέ στις πρωτιές του αλλά και να πετύχει ένα νέο ρεκόρ διαδρομής. Είνα πάντως λογικό ο Μο να… γλυκοκοιτάζει τους επόμενους μήνες κι ένα ακόμα καλύτερο ατομικό ρεκόρ στον Μαραθώνιο αφού το 2:08:21 που έχει προφανώς και δεν αντιστοιχεί με τις επιδόσεις του στα 5.000 και στα 10.000μ. αλλά και στον Ημιμαραθώνιο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου και αποτελεί το επόμενο στοίχημα του Μο μετά την απόσυρσή του από τους στίβους.

Στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος και η Μέρι Κεϊτανί η πιο γρήγορη μαραθωνοδρόμος των ημερών μας λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο της στόχο για το φθινόπωρο και τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο