Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα στον μαραθώνιο του Σίνδεϊ

Στις 17 Σεπτεμβρίου ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα τρέχει στην Αυστραλία

Share

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα και το Αθλητικό Σωματείο Στίβου Τυφλών στα μέσα Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν στον μαραθώνιο του Σίνδεϊ θέλοντας να μεταφέρουν το πνεύμα του μαραθώνιου στην Αυστραλία.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: 

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Στίβου Τυφλών (Α.Σ.ΣΤΥ.) με ιδιαίτερη χαρά  ανακοινώνει πως πραγματοποιεί ταξίδι στο Μαραθώνιο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 09 2017. Η αποστολή αποτελείται από τους: Πρόεδρο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος Βεντούρα Νικόλαο, τον Τεχνικό Συμβουλο του Συλλόγου μας Μποτόπουλο Κωνσταντίνο, την Βαφιά Ελένη μέλος του Συλλόγου, το φίλο και συναθλητή, Γραμματέα του ΑΣΣΤΥ, τυφλό Μαραθωνοδρόμο Στέργιο Σιούτη και το συνοδό του Βασίλη Πιπέρη μέλος του ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος,  το τυφλό Μαραθωνοδρόμο μέλος του Α.Σ.ΣΤ.Υ, και φίλο του Συλλόγου μας Νικόλαο Τσατσακλά και το συνοδό γιο του και μέλος του Συλλόγου μας Παναγιωτη Τσατσακλά, τον Παναγιώτη Παπαβασιλείου με αναπηρία στο άνω δεξί άκρον και μειωμένη όραση μέλος του Α.Σ.ΣΤ.Υ καλό φίλο-επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας.

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνος ο μοναδικός Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων στον κόσμο με έδρα την αφετηρία του πιο διάσημου Μαραθωνίου στην Υφήλιο, αυτή της Αυθεντικής διαδρομής μαζί με τους αθλητές του μεταφέρει πνεύμα Φιλίας και Ευγενούς άμιλλας στην μακρινή ήπειρο της Αυστραλίας. Το ταξίδι αυτό είναι και ιδιαίτερο μια που στην αποστολή μετέχουν αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων και υπό αυτό το πρίσμα το μήνυμα της προσπάθειας αυτής είναι διπλό: Από τη μία η ανάδειξη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχικής δύναμης των εν λόγω αθλητών με το στοιχείο πως είναι όλα δυνατά όταν υπάρχει πρόγραμμα, κυνηγάμε στόχους με αφοσίωση και με προσωπική δουλειά υπομονή και επιμονή και από την άλλη να υπενθυμίζεται στην κοινωνία πως οι άνθρωποι με αναπηρία είναι αναπόσπαστα μέλη του κοινωνικού συνόλου και ενσωματωμένα πλήρως παρά την ιδιαιτερότητα τους στην πολυποίκιλη και απαιτητική καθημερινότητα. Στο ταξίδι αυτό δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την μεγάλη συνεισφορά που μας παρείχε η Επισκοπή Νέας Νότιας Ουαλίας και Καμπέρας με την αμέριστη συμπαράσταση της και την άμεση κινητοποίηση της όσο και την ΕλληνοΑυστραλιανή Ομογένεια  που στέκονται αρρωγοί μας σε αυτή μας την προσπάθεια και που δίχως αυτούς φυσικά το ταξίδι των αθλητών μας δεν θα ήταν δυνατόν. Ευχόμαστε καλή δύναμη, καλό αγώνα και υγιείς τερματισμούς σε όλους του αθλητές μας. Ευχόμαστε να επιστρέψουν όλοι Νικητές!»

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα: http://www.miltiades.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο