Ο “μεγάλος τελικός” στο Βερολίνο

Οι τρεις κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι που θα συναντηθούν στον 44o ΒMW Berlin Marathon

Share

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος ο Μαραθώνιος του Βερολίνου, BMW Berlin Marathon. Κάθε χρόνο η συγκεκριμένη διοργάνωση φροντίζει να έχει κορυφαίους δρομείς αφού ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος – το παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτό, όμως, που έχουν σχεδιάσει φέτος οι διοργανωτές ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Κενενίσα Μπεκέλε, Έλιουντ Κιπτσόγκε και Γουίλσον Κιπσάνγκ θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μία κούρσα που αναμένεται να κόψει την ανάσα αλλά και να βγάλει… διαστημικές επιδόσεις.

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για τους τρεις δρομείς. Τα ατομικά τους ρεκόρ, άλλωστε, μαρτυρούν την ποιότητά τους, ενώ ο καθένας έχει τον δικό του ξεχωριστό λόγο όχι μόνο για να κερδίσει αλλά και για να σπάσει το 2:02:57, το εν δυνάμει παγκόσμιο ρεκόρ δηλαδή, που έχει σημειωθεί και πάλι στο Βερολίνο από τον μεγάλο απώντα, Ντένις Κιμέτο.

Ο Μπεκέλε (έχει 2:03:03) μετά τα παγκόσμια ρεκόρ που κρατά εδώ και δέκα και πλέον χρόνια σε 5.000 και 10.000μ. θέλει να κάνει δικό του και αυτό του μαραθώνιου. Από την άλλη ο Κιπτσόγκε, ο άνθρωπος που έτρεξε την απόσταση των 42.195μ. σε 2 ώρες και 25 δευτερόλεπτα στο event μεγάλης εταιρείας, θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τρέξει το ίδιο γρήγορα και σε επίσημο αγώνα αλλά και να πάρει το παγκόσμιο ρεκόρ που καιρό τώρα… φλερτάρει, ενώ ο Γουίλσον Κιπσάνγκ επιθυμεί να πάρει πίσω το ρεκόρ του (2:03:27) στην πόλη που το είχε πετύχει αλλά και να δείξει πως δεν έχει… ξοφλήσει στο αγώνισμα.

Η συνέχεια στους δρόμους του Βερολίνου σε λίγες μέρες!

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο