Το… ξανάκανε η Μοντάνο

Aγωνίστηκε και πάλι στο εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ έγκυος για συμβολικούς λόγους

Share

Η 7 φορές πρωταθλήτρια των ΗΠΑ στα 800μ. Αλίσια Μοντάνο το 2014, όταν ήταν 7 μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί έλαβε μέρος συμβολικά στα προκριματικά του εθνικού πρωταθλήματος της χώρας της τερματίζοντας μάλιστα στο εντυπωσιακό, για τα δεδομένα 2:32.13.

Ο λόγος που το έκανε τότε αυτό η σπουδαία 800άρα που έχει ρεκόρ 1:57.34 ήταν για να δείξει στις γυναίκες πως μπορούν να γυμνάζονται, ενώ διανύουν την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η Μοντάνο που το 2015 επέστρεψε στο πρωτάθλημα κατακτώντας μάλιστα το χρυσό, είναι και πάλι έγκυος αλλά ούτε αυτή τη φορά πτοήθηκε.
Έλαβε, λοιπόν, και πάλι μέρος στα προκριματικά του πρωταθλήματος των ΗΠΑ, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες αυτή τη φορά 5 μηνών, τερματίζοντας σε 2:21.40 και τερμάτισε και πάλι με το χαμόγελο, παρά το γεγονός ότι όπως αναμενόταν δεν προκρίθηκε για την επόμενη φάση, ενώ μετά τον τερματισμό της έσπευσε να “επαναλάβει” τις δηλώσεις της.

Διαβάστε εδώ το άρθρο της γυναικολόγου αλλά και δρομέα, Έφης Ρομποτή για το τρέξιμο και την εγκυμοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθώνιος Βοστόνης 2021: Οι 3 ηρωίδες
Ένα βίντεο που θα θυμάστε για πάντα. Δείτε πώς 3 δρομείς πήραν στα χέρια μία τραυματισμένη δρομέα στον Μαραθώνιο της Βοστόνης 2021.
Παγκόσμιο σοκ με τον θάνατο της Agnes Tirop
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια των αποστάσεων, Agnes Tirop, βρέθηκε δολοφονημένη με βάναυσο τρόπο στο δωμάτιο της, πιθανότατα από το σύζυγο της.
Μαραθώνιος στο Παρίσι 2021 - Τα αποτελέσματα + Οι Έλληνες
Δείτε τι έγινε στον Schneider Electric Marato de Paris
Back to Top