Διαγωνισμός “Eat and Run”

Κέρδισε το νέο βιβλίο του σπουδαίου υπερμαραθωνοδρόμου, Scott Jurek και μάθε τα μυστικά της διατροφής του

Share

Διαγωνισμός Eat and Run

Κάνε like και share το post και πάρε μέρος στον διαγωνισμό να κερδίσεις το νέο βιβλίο του Scott Jurek από τις εκδόσεις Key Books, “Eat and Run”. Συνολικά θα δοθούν δύο βιβλία σε ισάριθμους τυχερούς μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 14:00μ.μ. προσφορά των εκδόσεων Key Books.

Ποιος είναι ο Scott Jurek

Ο Scott Jurek είναι παγκοσμίου φήμης δρομέας με σπουδαίες διακρίσεις σε αγώνες υπεραποστάσεων.

Έχει αναδειχθεί τρεις φορές νικητής στο Σπάρταθλον το 2006, το 2007 και το 2008, αλλά και σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις όπως τον αγώνα 100 μιλίων Hardrock 100 αλλά και τον Budwater 135, ενώ τη σφραγίδα του έχει αφήσει στον Western States 100 Miles Endurance Run, όπου έχει κερδίσει 7 συνεχόμενες φορές.

Επιπλέον, έχει σημειώσει ασύλληπτα ρεκόρ που ακόμα δεν έχουν καταρριφθεί αφού για 46 ημέρες έτρεχε κατά μέσο όρο σχεδόν 80χλμ. την ημέρα.

Ο Jurek είναι αποκλειστικά χορτοφάγος και είναι γνωστός για το πάθος του για τη σωστή και επιλεκτική διατροφή αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή τον έχει βοηθήσει να πετύχει στην δρομική του καριέρα και στο βαρύ προπονητικό και αγωνιστικό του πρόγραμμα.

Στο νέο του βιβλίο “Eat and Run” που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα αποκλειστικά από τις εκδόσεις Key Books (Ακαδημίας 69, Αθήνα, τηλ. 2114098047) αναλύει τη θεωρία του για τη σωστή διατροφή και πώς μπορεί να συνδυαστεί με την προπόνηση ώστε να κρατά σώμα και πνεύμα υγιή και αποδοτικά. Παράλληλα, δίνει πολύτιμες συμβουλές σε έμπειρους αλλά και νεόκοπους δρομείς, ενώ σε κάθε κεφάλαιο μοιράζεται από μία ξεχωριστή συνταγή του.

Ακολουθούν οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

1. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό «Eat & Run» του Σκοτ Τζούρεκ απαιτείται να κάνετε like και share στο αντίστοιχο post στη σελίδα του facebook του Runner Magazine.

2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 6 έως και την Παρασκευή 9 Ιουνίου (12:00μ.μ).

3. Οι δύο νικητές που θα προκύψουν μετά από την κλήρωση, που θα γίνει την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα λάβουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Eat & Run”  του Σκοτ Τζούρεκ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

4. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα του facebook ενώ οι ίδιοι θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους.

5. Οι νικητές θα παραλάβουν τα βιβλία από τα γραφεία των εκδόσεων Key Books (Ακαδημίας 69, Αθήνα). Σε περίπτωση που δεν μπορούν θα αποσταλούν ταχυδρομικά στις διευθύνσεις τους χωρίς οικονομική επιβάρυνση των νικητών.

6. Τα δώρα δεν ανταλάσσονται με χρηματικά ποσά ή άλλα προϊόντα.

7. Μεταβίβαση ονόματος νικητή δεν γίνεται δεκτή.

8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή του συνόλου των όρων συμμετοχής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο