Σημαντικοί Μαραθώνιοι την Κυριακή, πολλές ελληνικές συμμετοχές

Στη Ρώμη, στο Μιλάνο και σε άλλες πόλεις Έλληνες δρομείς τρέχουν τον ανοιξιάτικό τους Μαραθώνιο αυτήν την Κυριακή 2/4

Share

H Kυριακή 2 Απριλίου είναι για πολλούς Έλληνες μαραθωνοδρόμους ημέρα αγώνα. Εκτός από τον Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” της Θεσσαλονίκης που αναμένεται να φιλοξενήσει εκατοντάδες Έλληνες δρομείς στα 42,195μ., υπάρχουν αρκετές, σημαντικές διοργανώσεις του εξωτερικού που περιμένουν πολλές ελληνικές συμμετοχές.

Πρώτη και καλύτερη η Ρώμη με τον Maratona di Roma που πραγματοποιείται για 32η φορά. Τα τελευταία χρόνια η “αιώνια πόλη” αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους Έλληνες δρομείς με τις συμμετοχές να φτάνουν και τις 80. Φέτος, μάλιστα, αναμένονται περισσότερες από 100, με τους δρομείς να συνδυάζουν την εμπειρία μίας καλής διοργάνωσης με ένα όμορφο τριήμερο (ή και περισσότερο για τους πιο τυχερούς) στην πανέμορφη ιταλική πρωτεύουσα.

Βορειότερα τώρα, εντός των ιταλικών συνόρων, ο Μαραθώνιος του Μιλάνο EA7 Emporio Armani Milano Marathon θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα με αρκετούς Έλληνες δρομείς να τον έχουν επιλέξει για τη μαραθώνια προσπάθειά τους.

Το μενού του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει όμως και αξιόλογους αγώνες Ημιμαραθώνιου. Η διοργάνωση της Πράγας, με κορυφαίες μάλιστα συμμετοχές, Prague Half Marathon ξεχωρίζει, όπως επίσης και αυτή του Βερολίνου, Berlin Half Marathon αλλά και της Μαδρίτης, ASICS Medio Maraton de Madrid. Τέλος, η πρωτεύουσα της Σλοβακίας Μπρατισλάβα διοργανώνει και αυτήν τον δικό της Μαραθώνιο, CSOB Bratislava Marathon.

Καλή επιτυχία σε όλους, και μην ξεχνάτε για τα αποτελέσματα των Ελλήνων θα ενημερωθείτε από το runnermagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο