Η νέα καμπάνια της Reebok «Hands»

Η αποτύπωση της μεταμόρφωσης της καθημερινότητάς μας μέσα από τρεις ταινίες της Reebok

Share

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, η αθλητική εταιρεία Reebok, γιορτάζει τη συνέχεια της καινοτόμου καμπάνιας «Be More Human», με ένα νέο, συγκλονιστικό βίντεο με τίτλο «Hands».

To κεντρικό μήνυμα του «Hands» βασίζεται στην ιδέα ότι η ο τρόπος που ασκούμαστε, κινούμαστε και ζούμε στην καθημερινότητά μας, δεν αφήνει σημάδια μόνο στα χέρια μας αλλά και μέσα μας. Αυτά τα σημάδια μας κάνουν πιο ευγενικούς, πιο γενναίους, μας φέρνουν πιο κοντά τον έναν με τον άλλον και, τελικά μας κάνουν να νιώθουμε πιο ανθρώπινοι. Η ταινία δείχνει, από την πιο κοντινή οπτική, τα χέρια ανθρώπων από κάθε γωνία του πλανήτη, καθώς σπρώχνουν τα όρια των δυνατοτήτων τους και παράλληλα λένε τις ιστορίες της ζωής τους.

«Είμαστε παραπάνω από ενθουσιασμένοι που προχωρήσαμε στην επόμενη φάση της καμπάνιας, “Be More Human”, η οποία είναι και η αφετηρία από όπου ξεκινάμε το καθετί», αναφέρει ο Yan Martin, ο Global Brand Communications Vice President της Reebok «Η καμπάνια “Hands” εστιάζει στη σημασία της ανθρώπινης επαφής, αφού το ανθρώπινο σώμα είναι το όχημα μέσω του οποίου επικοινωνούμε με τους άλλους και παλεύουμε για να φτάσουμε τους στόχους μας».

Η καμπάνια «Hands» αποτυπώνει πως η φυσική κίνηση είναι κάτι παραπάνω από μια απλή προσπάθεια για βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Η έντονη άσκηση έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τις ζωές μας, αφού μας κάνει πιο οξυδερκείς και θαρραλέους, απελευθερώνοντας δυνατότητες που μας φέρνουν πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή μας. Παράλληλα, ωθώντας τους εαυτούς μας στα άκρα και δοκιμάζοντας τα όριά μας, γινόμαστε καλύτεροι σύντροφοι, καλύτεροι ηγέτες, καλύτεροι γονείς, μα πάνω απ’ όλα καλύτεροι άνθρωποι.

Η Reebok δημιούργησε τρεις ταινίες μικρού μήκους με τίτλους, «Hands», «Mom» και «Slide», στις οποίες προβάλλονται ξεχωριστά τα κεντρικά μηνύματα που θέλει να προωθήσει η Reebok μέσα από τις καμπάνιες της για το 2017. 

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1029:%!]

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1030:%!]

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1031:%!]

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Reebok στην ιστοσελίδα www.reebokgreece.com.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο