Νέο Flagship Store για την adidas στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Η adidas γιόρτασε το άνοιγμα του νέου της Flagship Store στη Νέα Υόρκη μαζί με κορυφαίους αθλητές

Share

Η adidas άνοιξε το νέο της Flagship Store στη Ν. Υόρκη, το μεγαλύτερο κατάστημα της κορυφαίας εταιρείας αθλητικών ειδών αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Το νέο κατάστημα, στη συμβολή των 5th Avenue και 46th Street σηματοδοτεί μία νέα εποχή που αλλάζει τον τρόπο που οι καταναλωτές βιώνουν τη δημιουργικότητα και τα sports στα καταστήματα της adidas.

Κορυφαίοι αθλητές όπως οι DeMarco Murray, Becky Sauerbrunn, Carlos Correa, David Villa και Sacha Kljestan βρέθηκαν στο adidas store μαζί με 100 μαθητές από τη Ν. Υόρκη και εγκαινίασαν μαζί το νέο κατάστημα πριν από λίγες ημέρες.  Την ημέρα του opening, πέντε παίκτες των The New York Knicks, οι Derrick Rose, Kristaps Porzingis, Joakim Noah, Kyle O’Quinn και Willy Hernangomez επισκέφθηκαν το κατάστημα εκπλήσσοντας ευχάριστα τους επισκέπτες του μιας και εκτός από την παρουσία τους, κλήρωσαν limited UltraBOOST παπούτσια στους fans τους.

Η έμπνευση για τη διαμόρφωση και διακόσμηση του εσωτερικού του καταστήματος ήρθε από τα στάδια των αμερικανικών κολλεγίων και αποτελεί το νέο concept για τα καταστήματα της adidas. Στην αρχή του καταστήματος η είσοδος σαν τούνελ θυμίζει τη φυσούνα των γηπέδων ενώ μεγάλες οθόνες προβάλλουν live αγώνες και άλλα σημαντικά αθλητικά στιγμιότυπα. Τα δοκιμαστήρια έχουν μεταμορφωθεί σε αποδυτήρια, ενώ το εσωτερικό του καταστήματος έχει διαμορφωθεί σε στίβο όπου μπορούν οι καταναλωτές να δοκιμάζουν τα προϊόντα της adidas. Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν με δωρεάν συμβουλές σε πραγματικό χρόνο από τους EXOS trainers, να απολαύσουν φυσικούς χυμούς και snacks που ετοιμάστηκαν σε συνεργασία με το Grass Roots Juicery, υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης, εξατομικευμένα shopping experiences, και άλλες υπηρεσίες όπως η ανάλυση του πατήματος τους με το εργαλείο Run Genie.

Η βιωσιμότητα ήταν από τις βασικές προδιαγραφές του σχεδιασμού του καταστήματος, το οποίο διατηρεί κάποια από τα υλικά και τα χαρακτηριστικά που είχε και πριν την ανακαίνιση, μειώνοντας τις ανάγκες για νέα υλικά. Οι κρεμάστρες και οι κούκλες που χρησιμοποιούνται στο κατάστημα είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά που έχει συλλέξει από τους ωκεανούς και επεξεργαστεί η συνεργαζόμενη με την adidas, Parley for the Oceans ενώ οι καταναλωτές μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια καθαρισμού των παραλιών στις Μαλδίβες αγοράζοντας τα adidas x Parley μπουκαλάκια με νερό που διατίθενται στο κατάστημα. 

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1006:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο