Καλή εμφάνιση η Πάππας στο Silicon Valley Turkey Trot 5k

3η θέση για την Ελληνίδα δρομέα σε αγώνα 5χλμ. στην άσφαλτο στις ΗΠΑ

Share

Ουσιαστικά την πρώτη της εμφάνιση σε αγώνα πραγματοποίησε η Αλέξι Πάππας. Η Ελληνοαμερικανίδα δρομέας που πλέον αγωνίζεται με την ελληνική εθνική ομάδα, εκπροσωπώντας μας μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες (πανελλήνιο ρεκόρ στα 10.000μ.), έκανε τον πρώτο της αγώνα για τη νέα σεζόν στο καθιερωμένο Silicon Valley Turkey Trot 5k.

Η Πάππας τερμάτισε τρίτη σε 15:44 πίσω από σπουδαίες δρομείς, όπως η Κενυάτισσα Καρολίν Τσεπκόετς, οποία ήταν η νικήτρια του αγώνα σε 15:18 αλλά και την Ντιρίμπα Μπούζε από την Αιθιοπία που ήταν 2η σε 15:42.

Σίγουρα ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση για την 24χρονη δρομέα που ζει και προπονείται στις ΗΠΑ, και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους αγώνες που έρχονται τη νέα χρονιά.

Αρκετά γρήγορη ήταν η κούρσα των ανδρών με τον Αμερικανό Μόργκαν Πίρσον να επικρατεί σε 13:32.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως και πολλές ακόμα στις ΗΠΑ που έχουν το προσονύμιο “Turkey trot”, πραγματοποιείται παραδοσιακά κοντά στη γιορτή του Thanksgiving, ώστε να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να “κάψει” θερμίδες πριν από το πλούσιο γεύμα που, συνήθως, ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Παρίσι 2024: Πόλεμος στα... κουνούπια από την οργανωτική επιτροπή
Το έχουν πάρει πολύ ζεστά οι διοργανωτές…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο