Έγινε η έναρξη των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων

Δείτε την καμπάνια «Γνώρισέ τους» και γνωρίστε τα μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Share

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου η τελετή έναρξης* των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 4.500 αθλητές από 162 χώρες. Στο εβληματικό στάδιο Μαρακανά η παρέλαση των χωρών θα ξεκινήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας 00:05) και θα γίνει με αλφαβητική σειρά ενώ η ομάδα των προσφύγων θα παρελάσει πρώτη.

Από ελληνικής πλευράς σημαιοφόρος της εθνικής μας ομάδας θα είναι ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, που αγωνίζεται στο μπότσιαΟ ίδιος δήλωσε περήφανος για την τιμή που του έκαναν και νιώθοντας τυχερός αλλά αντιλαμβάνεται και τη μεγάλη ευθύνη που έχει. «Όσο πλησιάζει η ώρα, η καρδιά μου χτυπάει και πιο δυνατά» δήλωσε ο Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Παραολυμπιακή Επιτροφή και τον πρόεδρό της, Γιώργο Φουντουλάκη, γι’ αυτή την τιμή.

Καμπάνια «Γνώρισέ τους»
Τα μέλης της Ελληνική Παραολυμπιακής Ομάδας μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε ο Μεγάλος Χορηγός τους Samsung μέσα από την καμπάνια «Γνώρισέ τους».
Γιατί μπορεί αυτοί οι αθλητές να έχουν αγωνιστιστεί στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, να έχουν σπάσει ρεκόρ, να έχουν κερδίσει σημαντικά μετάλλια για τη χώρα μας, λίγοι, όμως, μπορούν να πουν ότι γνωρίζουν γι’ αυτούς.
Στην ιστοσελίδα gnorisetous.gr μπορείτε να μάθετε γι’ αυτούς, να γνωρίσετε τις ιστορίες τους αλλά να τις μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Εμείς ευχόμαστε σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία και αναμένουμε από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, που ξεκινούν οι ελληνικές συμμετοχές, να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειές τους όπως και των υπόλοιπων αθλητών από όλον τον κόσμο.

* Η τελετή έναρξης θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από την ΕΡΤ2 στις 00:05 (Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου).

[!%ARTICLE_MODULE_ID:939:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο