Νέες λειτουργίες στο Nike+ Run Club App

Επανασχεδιασμός και αναβάθμιση του «προπονητικού συνεργάτη» της Nike

Share

Ακόμα περισσότερες λειτουργίες παρέχει πλέον η εφαρμογή για smartphone, Nike+ Run Club App, δίνοντας στους χρήστες περισσότερα κίνητρα για την επίτευξη των στόχων τους.
Έτσι εκτός από την παρακολούθηση των καλύτερων χρόνων για διαδρομές τόσο σε εσωτερικό χώρο όσο και στην ύπαιθρο η ανανεωμένη εφαρμογή παρέχει ένα σύστημα κινήτρων-καθοδήγησης-υποστήριξης που βοηθά τους αθλητές να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις πιο γρήγορα από ποτέ.

Τα νέα στοιχεία που βοηθούν σε αυτό είναι:

Νέα (προσαρμοστική) προπόνηση
Τρία διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, σχεδιασμένα από ειδικούς προπονητές, βοηθούν τους αθλητές να ξεκινήσουν (Get Started), να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση (Get More Fit) και να προετοιμαστούν για αγώνες (Get Race Ready). Και αν δεν μπορείτε να συμμετάσχετε π.χ. στον Αγώνα Ταχύτητας της Τρίτης ή χρειάζεται να μεταφέρετε τον Αγώνα Αντοχής για την Πέμπτη το αναβαθμισμένο Nike+ Run Club app προσαρμόζει τα προγράμματα προπόνησης άμεσα. Επίσης, οι ηχητικές συμβουλές προπόνησης που παρέχονται μέσω ακουστικών από ειδικούς, όπως ο θρύλος των αγώνων ταχύτητας Michael Johnson, βοηθούν τον δρομέα να αυξήσει τον ρυθμό του.

#Motivation
Ανεξάρτητα αν τρέχετε σε στάδιο, στο δρόμο ή κάπου αλλού, κάνοντας hashtag σε μια διαδρομή, τα μέλη του Nike+ από όλον τον κόσμο συνδέονται αμέσως σε έναν παγκόσμιο πίνακα κατάταξης και οι φωτογραφίες που μοιράζονται συλλέγονται κάτω από αυτό το hashtag. Αυτοκόλλητα που παρουσιάζουν χάρτες διαδρομής, στατιστικά και βελτιωμένες επιδόσεις των δρομέων τους επιτρέπουν να εξατομικεύσουν τη φωτογραφία τους—μπορούν επίσης να της προσθέσουν αποκλειστικά αυτοκόλλητα τύπου emoji για να δημιουργήσουν τη δική τους, πραγματικά μοναδική, ιστορία τρεξίματος.

Στενότεροι δεσμοί με την κοινότητα των δρομέων
Οι χρήστες μπορούν να βιώσουν μία από τις 250 εβδομαδιαίες ζωντανές εμπειρίες του Nike+ Run Club, που καθοδηγούνται από τους επικεφαλής προπονητές του Nike+ Run Club και τους Pacers της Nike. Οι προπονήσεις «Έτοιμοι, πάμε!» (Ready, Set, Go) θέτουν τα θεμέλια για τους αρχάριους, ενώ οι εβδομαδιαίοι Αγώνες Ταχύτητας, που πραγματοποιούνται σε αθλητικές εγκαταστάσεις, βοηθούν τους δρομείς να εκδηλώσουν την ταχύτητα που κρύβουν μέσα τους. Επίσης, με το νέο Nike+ Run Club App, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν, να κάνουν κράτηση και να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας σε προπονήσεις.

Οι φίλοι της μουσικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ειδικές Playlists, οι οποίες περιλαμβάνουν κομμάτια επιλεγμένα από αθλητές της Nike και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αύξηση της ταχύτητας των δρομέων, για να δώσουν ενέργεια σε κάθε διαδρομή τους.

Συνεργασία με AppleWatch
Με το ενσωματωμένο μετρητή επιτάχυνσης στο AppleWatch, ο δρομέας έχει πρόσβαση σε όλα τα στατιστικά και εμπειρικά στοιχεία για τη διαδρομή χωρίς να χρειάζεται να έχει μαζί του το τηλέφωνό του.

Η εφαρμογή λειτουργεί για iOS και Android και μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί έως τώρα στο Nike+ Run Club App:
– Χρησιμοποιείται από δρομείς σε περισσότερες από 250 χώρες.
– Περισσότερες από 450 εκ. ώρες τρεξίματος έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο μέσω του app.
– 4 δις χλμ. διαδρομής έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα σε όλον τον κόσμο μέσω του app.
– Η μέση απόσταση διαδρομής είναι 5,6 χλμ.
– Η Τρίτη είναι η δημοφιλέστερη μέρα για τρέξιμο σε όλο τον κόσμο.
– Οι διαδρομές το Σαββατοκύριακο είναι κατά 26% μεγαλύτερες από τις καθημερινές.

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο