Η δύναμη της θέλησης ξεπερνά τα εμπόδια στο Ζαγόρι

Αθλητές με προβλήματα όρασης θα συμμετάσχουν στο 6o The North Face Zagori Mountain Running

Share

Η δύναμη της θέλησης θριαμβεύει φέτος στο «6ο The North Face®Zagori Mountain Running», την κορυφαία διοργάνωση αγώνων βουνού, που πραγματοποιείται για μια ακόμη χρονιά στο Ζαγόρι, από τις 22 έως τις 24 Iουλίου.
Για πρώτη φορά σε αγώνες βουνού θα τρέξουν αθλητές με προβλήματα όρασης, που με την συμμετοχή τους στέλνουν το δικό τους δυνατό μήνυμα.

Πρόκειται για 18 αθλητές συνολικά, (4 γυναίκες και 14 άνδρες) από το Ισραήλ, τυφλοί και άτομα με προβλήματα στην όρασή τους, οι οποίοι μαζί με τους με συνοδούς που θα είναι δίπλα τους  σε όλη την διάρκεια του αγώνα,θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.
Όλοι τους έχουν τρέξει αγώνες μεγάλων αποστάσεων και αλλά μαραθώνιο στην άσφαλτο, ενώ κίνητρό τους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η διοργάνωση, για να ταξιδέψουν μέχρι το Ζαγόρι, είναι η αγάπη τους για τον αθλητισμό και τη φύση και η αγάπη τους για την Ελλάδα. Με τη συμμετοχή τους στο «6ο The North Face®Zagori Mountain Running», την οποία υποστηρίζει το Eye Contact Foundation, αποδεικνύουν ότι τα προβλήματα αναπηρίας δεν αποτελούν εμπόδιο για την επίτευξη των στόχων τους και στέλνουν σε όλους το μήνυμα, ότι η δύναμη της θέλησης μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία, μήνυμα που αγκαλιάστηκε από τους διοργανωτές του «The North Face®Zagori Mountain Running».
Οι τέσσερις από τους 18 αθλητές, θα τρέξουν στον αγώνα των 21χλμ. και οι υπόλοιποι στα 10χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις δράσεις της στην ιστοσελίδα www.zagorirace.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο