Πανελλήνιο ρεκόρ η Μαρινάκου, καλές επιδόσεις οι Έλληνες δρομείς στο Βέλγιο

Αρκετοί Έλληνες δρομείς των μεσαίων αποστάσεων έλαβαν μέρος σε μιτινγκ του Βελγίου πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις

Share

Σε διεθνές μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Oordigem του Βελγίου έλαβαν μέρος αρκετοί Έλληνες δρομείς των μεσαίων αποστάσεων. Στο μίτινγκ έγιναν αρκετές σειρές σε πολλά αγωνίσματα τόσο στο κύριο μέρος του προγράμματος όσο και πριν και μετά από αυτό με εκαντοντάδες δρομείς από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο να λαμβάνουν μέρος.

Από ελληνικής πλευράς η Αναστασία Μαρινάκου σημείωσε 4:12.38 στα 1.500μ. συντρίβοντας το προσωπικό της ρεκόρ και πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των νέων γυναικών. Το περασμένο ρεκόρ ανήκε στην Ειρήνη Θεοδωρίδου με 4:13.76 και κρατούσε από το 1987!

Στο ίδιο αγώνισμα των ανδρών, ο Ανδρέας Δημητράκης τερμάτισε σε 3:41.77 δείχνοντας σε καλή κατάσταση, ενώ πολύ καλή παρουσία με νέο προσωπικό ρεκόρ είχε ο έφηβος Άγγελος Βασιλείου ο οποίος ήταν 2ος στη σειρά του με 3:45.86. Ο νεαρός αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου τα τελευταία δύο χρόνια δεν σταματά να βελτιώνεται… Ο Κώστας Νακόπουλος που συμμετείχε και αυτός στα 1.500μ. εγκατέλειψε.

Στα 800μ. τώρα η Έλενα Φιλάνδρα ήταν 4η στη σειρά της με 2:04.01 ενώ σε άλλη σειρά η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου ήταν πρώτη σε 2:05.46.

Τέλος, στους άνδρες και τα 800μ. ο Κώστας Βασιλάκης σημείωσε την καλύτερη του επίδοση για φέτος με 1:51.02, ο Ανδρέας Στεργίου τερμάτισε σε 1:51.59 ενώ στην ίδια σειρά οι Κεραμάς και Μούτσο από την Αλβανία που όμως έχουν μεγαλώσει και ζουν στην Ελλάδα σημείωσαν νέα προσωπικά ρεκόρ με 1:49.45 και 1:50.26 αντίστοιχα.

*Στο ίδιο μίτινγκ και στα 1.500μ. που έλαβαν χώρα μετα το κυρίως πρόγραμμα ο παίδας Γιώργος Μηλιαράς κατέλαβε την 4η θέση στη σειρά του με νέο προσωπικό ρεκόρ 3:54.70. Ο αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου έχει ήδη πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ηλικιακης του κατηγορίας (Παίδων – Κορασίδων) από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκειων όπου είχε σημειώσει 3:56.02 και απλά στο Βέλγιο βελτίωσε τον χρόνο του επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο