Στο Prefontaine Classic η Πάππας

Στο κυνήγι του ορίου στα 5.000μ. πλάι στις κορυφαίες της απόστασης

Share

Σε ένα από τα πιο διάσημα μίτινγκ στίβου αγωνίζεται αυτήν την Παρασκευή η Αλέξι Πάππας. Η Ελληνοαμερικανίδα δρομέας θα λάβει μέρος στο διεθνές μίτινγκ Prefontaine Classics στη Νέα Υόρκη που πραγματοποιείται στη μνήμη του σπουδαίου Αμερικανού πρωταθλητή δίπλα στα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου και των 5.000μ.

Η Πάππας θα κυνηγήσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μία επίδοση κάτω από το 15:20. Στην κούρσα (όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω) μετέχουν πολύ γρήγορες δρομείς από την Αιθιοπία και την Κένυα όπως η Γκελέτε Μπούρκα, η Βίβιαν Τσέρουγιοτ και η Μέρσι Τσερόνο αλλά και οι Αμερικανίδες Μόλι Χαντλ και Νικόλ Τάλι.

Είναι χαρακτηριστικό πως 12 από τις συμμετέχουσες έχουν ατομικές επιδόσεις κάτω από τα 15 λεπτά ενώ 8 από αυτές έχουν τρέξει κάτω από 14:45.00!

Το μίτινγκ πραγματοποιείται σε δύο ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο. Η Παρασκευή περιλαμβάνει τα αγωνίσματα των 10.000μ. των ανδρών και των 5.000μ. των γυναικών ενώ το Σάββατο ξεχωρίζουν αγωνίσματα όπως τα 800 και τα 5.000μ. των ανδρών, τα 3.000μ. στιπλ και τα 1.500μ. των γυναικών.

Το μίτινγκ ανήκει στη σειρά αγώνων Diamond League της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου.


Η λίστα συμμετοχών στα 5.000μ. των γυναικών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο