Μία “βασίλισσα” στον Virgin Money London Marathon

Η Νάταλι Ντόρμερ έτρεξε για 2η φορά στον Μαραθώνιο του Λονδίνου για καλό σκοπό

Share

Μπορεί στην πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά στην οποία εμφανίζεται  – και από την οποία έγινε διάσημη – να ανήκει στη βασιλική οικογένεια, στον πρόσφατο Μαραθώνιο του Λονδίνου όμως ήταν μία από τις 15.124 γυναίκες δρομείς που κατάφεραν να τερματίσουν.

Η Νάταλι Ντόρμερ, ή αλλιώς Μάρτζορι Ταϊρέλ στη σειρά Game of Thrones, έλαβε μέρος στον Virgin Money London Marathon πριν από λίγες ημέρες και τερμάτισε σε 3:51:21 καταλαμβάνοντας μάλιστα την 2473η θέση ανάμεσα στις γυναίκες.

Η 34χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία είναι εδώ και χρόνια φανατική δρομέας, έχει τρέξει 2 μαραθωνίους έως τώρα και τους δύο στο Λονδίνο. Φέτος, ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει ρεκόρ (έχει 3:50:57 από το 2014), αν και όπως δήλωσε, ο χρόνος δεν την ενδιέφερε αφού μοναδικός της στόχος ήταν να συγκεντρώσει χρήματα για την οργάνωση Τhe National Society for the Prevention of Cruelty to Children’s ChildLine service. Και το κατάφερε αφού συνολικά μάζεψε 7.200 λίρες.

Δείτε εδώ μερικούς ακόμα διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές που έχουν κολλήσει το μικρόβιο του τρεξίματος και του μαραθωνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 – 2η ημέρα
Μητσιούλη και Εμμανουηλίδου στους ημιτελικούς – Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Κάλι
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 – 4η ημέρα
Πανελλήνιο ρεκόρ για Εμμανουηλίδου στα 200μ. – Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Κάλι
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 – 6η ημέρα
8η στον κόσμο η Ράπτη, 9η η Κάσσου – Απολογισμός
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο