Έτοιμος ο Δήμος Ευαγγελίδης για το Μάντσεστερ

Την Κυριακή θα αγωνιστεί στον 40th Asics Greater Marathon στο Μάντσεστερ ο Έλληνας πρωταθλητής

Share

Την Κυριακή 10 Απριλίου, ο “δικός” μας Δήμος Ευαγγελίδης θα αγωνιστεί μαζί με 15.000 ακόμα δρομείς στο Μαραθώνιο του Μάντσεστερ 40th Asics Greater Marathon,  στον αγώνα-στόχο του για την εαρινή περίοδο. Η προετοιμασία του έχει πάει πολύ καλά, με ατομικό ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο του Μπράιτον στις αρχές Μαρτίου (69.43) και μία πρόσφατη δεύτερη θέση σε αγώνα 10χλμ στο Ρίτσμοντ του Λονδίνου με χρόνο 32.19.

Ο Μαραθώνιος του Μάντσεστερ είναι επίπεδος με υψομετρική διαφορά μόλις 54 μέτρων στο σύνολο της διαδρομής και θεωρείται ως ένας από τους πιο γρήγορους της Μεγάλης Βρετανίας.

Το 2015 έλαβε την διακριση ως ο καλύτερος μαραθώνιος στα εγχώρια Running Awards. Επιβεβαιώνοντας τις φιλοδοξίες των διοργανωτών για πιο πολλές διεθνείς συμμετοχές, την προηγούμενη εβδομάδα πιστοποιήθηκε και επίσημα από την AIMS και την ΙAAF.

O καιρός την Κυριακή στο Μάντσετσερ προβλέπεται να είναι συννεφιασμένος, από 6-11°C. O τερματισμός και η εκκίνηση του αγώνα θα γίνουν στο Old Trafford, την φημισμένη έδρα της Manchester United. 

της Νατάσας Γιαννούση – Varney

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο