Έτοιμος ο Δήμος Ευαγγελίδης για το Μάντσεστερ

Την Κυριακή θα αγωνιστεί στον 40th Asics Greater Marathon στο Μάντσεστερ ο Έλληνας πρωταθλητής

Share

Την Κυριακή 10 Απριλίου, ο “δικός” μας Δήμος Ευαγγελίδης θα αγωνιστεί μαζί με 15.000 ακόμα δρομείς στο Μαραθώνιο του Μάντσεστερ 40th Asics Greater Marathon,  στον αγώνα-στόχο του για την εαρινή περίοδο. Η προετοιμασία του έχει πάει πολύ καλά, με ατομικό ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο του Μπράιτον στις αρχές Μαρτίου (69.43) και μία πρόσφατη δεύτερη θέση σε αγώνα 10χλμ στο Ρίτσμοντ του Λονδίνου με χρόνο 32.19.

Ο Μαραθώνιος του Μάντσεστερ είναι επίπεδος με υψομετρική διαφορά μόλις 54 μέτρων στο σύνολο της διαδρομής και θεωρείται ως ένας από τους πιο γρήγορους της Μεγάλης Βρετανίας.

Το 2015 έλαβε την διακριση ως ο καλύτερος μαραθώνιος στα εγχώρια Running Awards. Επιβεβαιώνοντας τις φιλοδοξίες των διοργανωτών για πιο πολλές διεθνείς συμμετοχές, την προηγούμενη εβδομάδα πιστοποιήθηκε και επίσημα από την AIMS και την ΙAAF.

O καιρός την Κυριακή στο Μάντσετσερ προβλέπεται να είναι συννεφιασμένος, από 6-11°C. O τερματισμός και η εκκίνηση του αγώνα θα γίνουν στο Old Trafford, την φημισμένη έδρα της Manchester United. 

της Νατάσας Γιαννούση – Varney

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Φλωρεντίας 2021 + Οι Έλληνες
Δείτε τι έγινε στον Μαραθώνιο της Φλωρεντίας καθώς και τις επιδόσεις των Ελλήνων
Οι κορυφαίοι για το 2021 στο στίβο - Οι μεγάλες διοργανώσεις
Δείτε τους υποψήφιους για τους κορυφαίους αθλητές – Οι ημερομηνίες για τις μεγάλες διοργανώσεις
Τίτλοι τέλους για Kilian Jornet και Salomon
Χωρίζουν οι δρόμοι του κορυφαίου mountain runner Kilian Jornet και της Salomon μετά από 15 χρόνια συνεργασίας
Back to Top