Ατομικά ρεκόρ για Δημητράκη και Γιαννοπούλου, εξαιρετική η Φιλάνδρα!

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους Δημητράκη, Γιαννοπούλου, Φιλάνδρα στους αγώνες κλειστού στίβου στη Βιέννη.

Share

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Ανδρέας Δημητράκης στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Βιέννης. Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και είχε κανονίσει να αγωνιστεί στα 800 μ. άλλαξε τελικά και έτρεξε στα 1.500μ. όπου πέτυχε προσωπικό ρεκόρ στον κλειστό με 3:42.43 καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Έτσι, έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση για τους επόμενους αγώνες που ακολουθούν.

Αξιόλογη παρουσία είχε και η Έλενα Φιλάνδρα η οποία τερμάτισε σε 2:04.55 στα 800 μ. και την πέμπτη θέση στη σειρά της. Η Ελληνίδα “μόνιμη” πρωταθλήτρια της τελευταίας δεκαετίας έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό της εαυτό. Στο ίδιο αγώνισμα, η νεαρή Κωσταντίνα Γιαννοπούλου, και αυτή αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου, σημείωσε νέο προσωπικό ρεκόρ τερματίζοντας σε 2:06.67 που είναι η 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από Ελληνίδα αθλήτρια στα 800 μ. στον κλειστό στίβο.

Σε μίτινγκ στην Μπρατισλάβα έτρεξε ο Μάρκος Γκούρλιας και συγκεκριμένα στα 1.500μ. όπου σημείωσε 3:55:72. Επόμενος σταθμός για τον πολλά υποσχόμεονο δρομέα του Μιχάλη Αναγνώστου ίσως είναι το μίτινγκ της Γάνδας και το αγώνισμα των 3.000μ.

Παράλληλα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκαν ημερίδες για τους άντρες και τις γυναίκες το Σάββατο και την Κυριακή για τις μικρότερες κατηγορίες με μεγάλη συμμετοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαγικός Καραλής - "Triple double" ο Jacob
Δείτε τι έγινε την τελευταία βραδιά των αγώνων
Aυλαία στο Ευρωπαϊκό, Σταμούληδες και Αναγνώστου στα 10.000μ.
Δείτε το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο