Salomon Mountain Run powered by Runner Store

Γιορτινή προπόνηση βουνού από τον Νίκο Κωστόπουλο και τη Γλυκερία Τζιατζιά.

Share

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρετούν η Salomon και το Runner Store το 2015 πραγματοποιώντας μία όμορφη προπόνηση σε αγαπημένα μονοπάτια με καλή παρέα.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στην Πάρνηθα, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση βουνού Salomon Mountain Run powered by Runner Store με οδηγούς τους αθλητές της Salomon Hellas, Νίκο Κωστόπουλο για τους Gentlemen και Γλυκερία Τζιατζιά, για τις Ladies.

Η προπόνηση απευθύνεται σε όλους τους ενήλικους φίλους του Ορεινού τρεξίματος ανεξαρτήτως εμπειρίας και επιπέδου σε προπονήσεις βουνού. 

Ladies & Gentlemen θα χωριστούν σε δύο ομάδες και από διαφορετική διαδρομή θα βρεθούν στο καταφύγιο Φλαμπούρι όπου θα υπάρχει συζήτηση για το ορεινό τρέξιμο καθώς και συμβουλές από τους δύο αθλητές.

Στο καταφύγιο, το Runner Store θα κεράσει ζεστό ρόφημα που θα συνοδεύεται από το ανάλογο εορταστικό γλυκάκι, απαραίτητο για την αναπλήρωση ενέργειας και τη συνέχεια της βόλτας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής* στην ιστοσελίδα: http://www.runnerstore.gr/salomonMount.html

* Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στους συμμετέχοντες θα σταλεί email την Παρασκευή 25/12 επιβεβαίωση συμμετοχής καθώς και πληροφορίες για το σημείο και την ώρα συνάντησης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Belles Historic Trail 2024
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o φετινός αγώνας
Υποκύψτε στον πειρασμό της σοκολάτας!
Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αγαπημένο γλύκισμα!
15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πιστοποιητικά συμμετοχής-επίδοσης & προσωποποιημένες φωτογραφίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο