Τo MDA Ελλάς τιμά χορηγούς και υποστηρικτές

Εκδήλωση για τη βράβευση χορηγών και υποστηρικτών στο Σπίτι του MDA Ελλάς

Share

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, MDA Ελλάς, εκδήλωση για την τίμηση χορηγών και υποστηρικτών, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας MDA Runner στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα στην εκδήλωση τιμήθηκε για την προσφορά του στο σωματείο από την πρόεδρο, Βάνα Λαβίδα, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind, Γιώργος Τσαπρούνης, ο οποίος έλαβε ειδικό αναμνηστικό.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ ο Γενικός Συντονιστής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Μάκης Ασημακόπουλος και η υπεύθυνη εγγραφών ΑΜΑ, Τότα Γκολφινοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής της Ergo Marathon Expo, Βαγγέλης Χαραλάμπους, και η υπεύθυνη του Zumbathon Charity Event, Βάσω Αλεξίου.
Τέλος, ειδική βράβευση έγινε στον εκδότη του περιοδικού Runner Magazine, Νίκο Πολιά για τη κοινή τους πεντάχρονη πορεία με την ομάδα MDA Runner.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα μέλη του σωματείου που για πρώτη φορά συμμετείχαν με αμαξίδια στον αγώνα των 5 χλμ., στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου.
Τέλος, ο Γιώργος Τσαπρούνης, ανακοίνωσε εκ μέρους της WIND Hellas, την προσφορά της εταιρείας του ποσού των 6.000 € στα μέλη του σωματείου, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, για τη συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα http://mdahellas.gr

MDA Ελλάς
Ελπίδος 6
10434 Αθήνα
τηλ.: 210 3616980

[!%ARTICLE_MODULE_ID:578:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20ος Ρήγειος Δρόμος
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Γεμάτο τριήμερο στο Spetses Mini Marathon 2021 - Τα αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στο φετινό Spetses Mini Marathon
Back to Top