Τρέχοντας με το MetaRun

To νέο super μοντέλο της Asics βρίσκεται ήδη στα πόδια των συντακτών του RUNNER MAGAZINE και δοκιμάζεται σκληρά, έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις!

Share

Η Αsics για μία ακόμα φορά ταράζει τα νερά της δρομικής πραγματικότητας και με ένα νέο μοντέλο φιλοδοξεί να φέρει το μέλλον πιο κοντά… Το νέο MetaRun αποτελεί το καλύτερο μοντέλο της εταιρείας σύμφωνα με τους ανθρώπους του ερευνητικού της κέντρου και πλέον έρχεται και στην ελληνική αγορά.

Βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στη χώρα μας και ήδη ένα από τα μόλις 80 ζευγάρια που θα κυκλοφορήσουν σε επιλεγμένα σημεία στην ελληνική αγορά, βρίσκεται στα γραφεία του RUNNER MAGAZINE και δοκιμάζεται σκληρά έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις τις οποίες θα μοιραστούμε μαζί σας στο τεύχος Δεκεμβρίου που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Ο διευθυντής του RUNNER MAGAZINE , Νίκος Πολιάς, βρέθηκε στο νέο κατάστημα της Asics το οποίο άνοιξε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου τις πύλες του στο δρομικό κοινό και δοκίμασε το νέο, κορυφαίο μοντέλο αλλά και το σύστημα FOOT ID που λανσαρίστηκε στην πρόσφατη Marathon Expo και που πλέον θα είναι διαθέσιμο στο κατάστημα.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα “ανάγνωσης” του πατήματος του δρομέα που κατευθύνει προς τη σωστή επιλογή δρομικού μοντέλου ενώ βοηθά στην πρόληψη τραυματισμών.

Το νέο κατάστημα της Asics βρίσκεται στην Κηφισιά, Λεωφ. Κηφισίας 244 και Παπαδιαμάντη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην Βουλιαγμένη το IRONMAN 70.3 Greece για το 2022
Τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί για το 2022 το IRONMAN 70.3 Greece
Με το δεξί η Έλλη Δεληγιάννη στον κλειστό
Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 στα 800μ. έτρεξε σε αγώνα κλειστού στις ΗΠΑ
Webinar: Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!
Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια από τη Novartis από τις 17/1 ως τις 15/6
Back to Top