Νέα διάκριση για τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας βραβεύθηκε ως ο πολυπληθέστερος σύλλογος εκτός Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή του στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της πόλης.

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας βραβεύθηκε ως ο πολυπληθέστερος σύλλογος εκτός Θεσσαλονίκης που συμμετείχε στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της πόλης.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Την Πέμπτη 19.11.2015 οι διοργανωτές του 4ου Νυχτερινού ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης βράβευσαν σε ειδική εκδήλωση τους συντελεστές, φορείς αλλά και διακριθέντες της φετινής διοργάνωσης.
Ανάμεσα σε αυτούς βραβεύτηκε και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ως ο πολυπληθέστερος σύλλογος εκτός Θεσσαλονίκης. Συνεχίζουν οι ομαδικές διακρίσεις για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, ο οποίος συμμετέχει με ομαδικές αποστολές και διακρίνεται σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας.
Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για τη βράβευση αλλά και τους αθλητές του συλλόγου μας για τη συμβολή τους σε αυτή την ομαδική διάκριση.
Υπενθυμίζουμε ότι ο φετινός ημιμαραθώνιος είχε περισσότερους από 3,000 τερματισμούς και ο αγώνας 5 χλμ είχε 9,200 τερματισμούς. 
Ενώ, οι ομαδικές προπονήσεις συνεχίζονται κάθε Κυριακή στην κοίτη του ποταμού Πηνειού. Έτσι λοιπόν και σήμερα, οι αθλητές του Συλλόγου μαζεύτηκαν και έτρεξαν παρέα».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:565:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου»
Οι νικητές και τα αποτελέσματα του αγώνα
Run Together Athens 2022: Τελευταίες ημέρες εγγραφών
Έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 /10 οι ηλεκτρονικές εγγραφές
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο