Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στον 33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Διαδικασία παραλαβής πακέτων συμμετοχής, εκκίνηση και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τη συμμετοχή σας στον αγώνα

Share

Ο 33ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. πλησιάζει και όλοι οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται για το πιο γρήγορο 10άρι. Δείτε στη συνέχεια όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, το πρόγραμμα του αγώνα, τη διαδικασία της εκκίνησης, ακόμα και τη στάθμευση του οχήματος σας την ημέρα του αγώνα.

Επιπλέον δείτε εδώ το πρωτοπόρο application του αγώνα για να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει αλλά και για τους χρόνους σας αλλά και των αγαπημένων σας.

Διαδικασία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής
Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στο κατάστημα RUNNER STORE (Κηφισίας 37Α, Εμπορικό Κέντρο Golden Hall) τις ακόλουθες ώρες και ημέρες:

Παρασκευή 20 Noεμβρίου (12:00 – 20:00)
– Σάββατο 21 Νοεμβρίου (11:00 – 19:00)

Αναφέροντας τον αριθμό συμμετοχής σας, θα παραλάβετε τον φάκελο με τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης (που θα είναι κολλημένο στην πίσω πλευρά του), τον αυτοκόλλητο αριθμό για τα προσωπικά σας αντικείμενα, παραμάνες και την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής καθώς και το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα σε περίπτωση που έχετε πάρει το πλήρες πακέτο.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη αυτού του μηνύματος ή αποδεικτικού πληρωμής. Για την παραλαβή πακέτου συμμετοχής τρίτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών.

Πρόγραμμα αγώνα

Hμερομηνία αγώνα: Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ωρολόγιο Πρόγραμμα
08:00 π.μ.: Άφιξη δρομέων*
09:00 π.μ.: Έναρξη λειτουργίας γκαρνταρόμπας φύλαξης προσωπικών αντικειμένων (μην ξεχάσετε να κολλήσετε τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα βρείτε στον φάκελο σας πάνω στην τσάντα σας).
09:45 π.μ.: Ολοκλήρωση παράδοσης προσωπικών αντικειμένων
9:45-9:55 π.μ.: Συγκέντρωση δρομέων στα block εκκίνησης**
10:00 π.μ.: Εκκίνηση Α block Αγώνα 10 χλμ.
10:02 π.μ.: Εκκίνηση B block Αγώνα 10 χλμ.
10:04 π.μ.: Εκκίνηση C block Αγώνα 10 χλμ.
10:10 π.μ.: Εκκίνηση Παιδικού Αγώνα 2 χλμ.
10:30 π.μ.: Ολοκλήρωση Παιδικού Αγώνα 2 χλμ.
10:31 π.μ: Τερματισμός 1ου Δρομέα 10 χλμ.
11:30 π.μ.: Απονομές Αγώνα
11:40 π.μ.: Ολοκλήρωση Αγώνα 10 χλμ.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν προσέλθετε στον αγώνα με το ΙΧ σας, προτιμήστε να σταθμεύσετε στον χώρο που βρίσκεται απέναντι από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, στο πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου, έτσι ώστε να αποφευχθεί η συμφόρηση που παρατηρείται κατά την αποχώρηση των δρομέων.

** ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ
Για την ομαλότερη διεξαγωγή της εκκίνησης, αυτή θα πραγματοποιηθεί σε τρία διαδοχικά κύματα (ΜΠΛΟΚ A, B και C) με βάση τον χρόνο που έχει δηλώσει κάθε δρομέας. Έτσι στο Α ΜΠΛΟΚ θα βρίσκονται οι δρομείς με τα νούμερα από 1001 έως 2000 (bibs με μωβ χρώμα), στο Β ΜΠΛΟΚ αυτοί με νούμερο από 2001 έως 3000 (bibs με κίτρινο χρώμα) και τέλος στο C ΜΠΛΟΚ (bibs με θαλλασί χρώμα) όλοι όσοι έχουν νούμερο από 3001 και πάνω.
 
Για να είστε έγκυροι και να συμπεριλφθείτε στα αποτελέσματα θα πρέπει να ξεκινήσετε στο σωστό ΜΠΛΟΚ, το οποίο θα αναγράφεται τόσο επάνω στον αριθμό συμμετοχής σας (bib number) όσο και στον φάκελό σας.

Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στην εκκίνηση το λιγότερο 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα
Για τη δική σας ασφάλεια σας παρακαλούμε να κινήστε εντός του οριοθετημένου αγωνιστικού χώρου καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων στο υπόλοιπο τμήμα του δρόμου θα διεαξάγεται κανονικά.

Φωτογραφικές υπηρεσίες
Τόσο στην εκκίνηση όσο και στον τερματισμό καθώς και κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα θα υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι φωτογράφοι της διοργάνωσης, το φωτογραφικό υλικό των οποίων θα δημοσιευθεί ΔΩΡΕΑΝ μετά τον αγώνα.
Οποιαδήποτε προσπάθεια πώλησης φωτογραφικού υλικού από τον αγώνα από τρίτους δεν έχει την έγκριση της διοργάνωσης και διατηρείτε κάθε νόμιμο σας δικαίωμα.

Προθέρμανση
Η προθέρμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του Αθλητικού Κέντρου. Σας παρακαλούμε να βγείτε προς τον χώρο της αφετηρίας αφού έχετε ολοκληρώσει την προθέρμανση και έχετε παραδώσει τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Γρήγορο ξεκίνημα
Όπως και πέρσι η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί εκτός του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, στον παράλληλο δρόμο που βρίσκεται προς την παραλία (βλ. σχήμα).

Χρονομέτρηση
Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα της MyLaps, Bib Tag, όπου το chip βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας, το οποίο δεν θα πρέπει να επιστρέψετε μετά τον αγώνα.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους (παραμάνες θα υπάρχουν μέσα στον φάκελο που θα παραλάβετε), να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην τον αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο.
Σταθμοί χρονομέτρησης θα υπάρχουν στο 1ο, 5ο και στο 9ο χλμ.

Τροφοδοσία
Θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. με Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος” σε μπουκάλι.
Σας παρακαλούμε μετά τη χρήση του να πετάξετε το μπουκάλι ή το ποτήρι σε κάποιο κάδο ανακύκλωσης ή κοντά σε αυτόν, για να διατηρήσουμε καθαρή τη διαδρομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ταινία "Νυχτερινός Εκφωνητής" αναζητά δρομείς
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον Μαραθώνιο κινηματογραφικής ταινίας
Πάρε το αγαπημένο σου Polar με έκπτωση
Ειδική έκπτωση -15% στα αθλητικά ρολόγια Polar για τους αναγνώστες του Runner Magazine
14ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος & αγώνας 5 χλμ.
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο