Το RUNNER STORE στον 33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Tο δρομικό κατάστημα στηρίζει το πιο γρήγορο δεκάρι

Share

Το δρομικό κατάστημα RUNNER STORE είναι χορηγός του πιο γρήγορου δεκαριού! Το RUNNER STORE στήρίζει για μία ακόμα φορά τόσο τους διοργανωτές όσο και τους δρομείς ενώ φιλοξενεί και τη διαδικασία παραλαβής των συμμετοχών για τον 33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Έτσι, την Παρασκευή 20 12:00 έως και τις 20:00 και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου από τις 11:00 π.μ.μ έως και τις 19:00 μ.μ. όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 10 χλμ. αλλά και στον παιδικό αγώνα 2 χλμ. θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο RUNNER STORE (Λεωφ. Κηφισίας 37Α). Για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε το αποδεικτικό πληρωμής, είτε το επιβεβαιωτικό email είτε την ταυτότητά τους (ή τη φωτοτυπία της ή κάποιο έγγραφο ταυτοποίησης π.χ. διαβατήριο).

Παράλληλα, αν είστε από αυτούς οι οποίοι θα τρέξετε στον 33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. και συμμετείχατε και στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ή σε κάποιο από τα παράλληλ αγωνίσματα μπορείτε προσκομίζοντας τον αριθμό συμμετοχής σας να πάρετε κoυπόνια αξίας 10 ευρώ αλλά και να συμμετασχετε σε κλήρωση για 8 Apple iPod Touch (6th Generation 16gb) αφού το RUNNER STORE με αυτόν τον τρόπο θέλει να επιβραβεύσει τους δρομείς και την προσπάθειά τους.

To RUNNER STORE, το αγαπημένο κατάστημα των δρομέων, βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (Κηφισίας 137 Α).

*Τα κουπόνια ισχύουν για αγορές άνω των 60 ευρώ από 11 έως 15 Δεκεμβρίου στο RUNNER STORE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο