Το application του 33ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά το πιο γρήγορο δεκάρι

Share

Έχει κερδίσει την αγάπη των δρομέων γιατί προσφέρει υψηλό επίπεδο διοργάνωσης αλλά και την πιο γρήγορη διαδρομή 10 χλμ. Ο 33ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. όμως καταφέρνει κάθε φορά να πρωτοπορεί προσφέροντας μοναδικές παροχές.

Αυτή τη φορά, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέρνει το δικό του application. Το Αthens Ηealth Run που είναι διαθέσιμο για κινητά smartphone (android και iOS) αλλά και από τον υπολογιστή είναι μία μοναδική εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον την κατεβάσει να έχει άμεση πληροφόρηση για τον αγώνα, τον χάρτη της διαδρομής και όλα τα τελευταία νέα.

Επιπλέον όμως δίνει τη δυνατότητα επιλέγοντας τους δρομείς που επιθυμείτε να ενημερώνεστε για την πορεία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα στο κινητό σας βλέποντας πού ακριβώς βρίσκονται πάνω στη διαδρομή αλλά και τα περάσματά τους (πατώντας πάνω στα αρχικά τους όπως εμφανίζονται στον χάρτη στη φωτό). Παράλληλα, αν συμμετέχετε στον αγώνα η εφαρμογή ενημερώνει τα social media για τα περάσματα σας αλλά και τον χρόνο τερματισμού σας ώστε να δουν όλοι οι φίλοι σας την επίδοσή σας χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε το κινητό σας τηλέφωνο μαζί, καθώς το σύστημα ενημερώνετε από το σύστημα χρονομέτρησης της MyLaps!

Δεν σταματά όμως εκεί αφού παρέχει τη δυνατότητα να βλέπετε ποιοι δρομείς προηγούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα (leaderboard) και την τελική κατάταξη.

Δείτε εδώ την εφαρμογή στον υπολογιστή σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο