Ενημερωτική ημερίδα του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Οι δράσεις του ΣΔΙ συνεχίζονται

Share

Το Σάββατο 14-11-2015 το απόγευμα ,στα γραφεία του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε ημερίδα ενημέρωσης των μελών μας ,με θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος για όλους τους δρομείς. Η προσέλευση των μελών-δρομέων του ΣΔΙ ήταν μεγάλη και αυτό δείχνει το ενδιαφέρον όλων μας, για τεκμηριωμένη και σωστή πληροφόρηση.

Οι ομιλίες τόσο από τον διαιτολόγο-διαιτροφολόγο Σουπιό Γιάννη με θέμα την διατροφή του δρομέα πριν από μεγάλους αγώνες αλλά και στις καθημερινές προπονήσεις ήταν διαφωτιστική, τεκμηριωμένη επιστημονικά και κατανοητή από όλους, ενώ ο δεύτερος ομιλητής πέρα από την ειδικότητα του Ορθοπαιδικού -Αθλιάτρου κατέχει και την ειδικότητα του μεγάλου αθλητή τόσο του βουνού όσο και του Μαραθωνοδρόμου και η ομιλία του για τον ρόλο του Αθλιάτρου στην εξατομικευμένη προπόνηση ήταν κατανοητή αλλά και ταυτόχρονα υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Τους ευχαριστούμε ειλικρινά και του δύο, γιατί μετά το τέλος της ημερίδας όλοι μας φύγαμε σοφότεροι.Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να κάνει τέτοιες εκδηλώσεις,γιατί πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητες και χρήσιμες οι πληροφορίες τις οποίες αποκομίζουμε από αυτές.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι οι ομαδικές εγραφές για συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Ρώμης θα κλείσουν στις 20-11-2015.Υπαρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή από δρομείς και άλλων πόλεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο