Τελευταία νέα για το Χαλάνδρι

Χρήσιμες πληροφορίες και λίστες συμμετοχών του 4ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Share

Σίγουρα γνωρίζετε κι έχετε χρησιμοποιήσει εφαρμογές smartphone για την καταμέτρηση και τη βελτίωση των επιδόσεών σας στο τρέξιμο. Αυτό που, ίσως, δεν γνωρίζετε ακόμη, είναι τη Run Track, την ελληνική εφαρμογή τρεξίματος για smartphones που επιπλέον παρέχει καινοτόμες λύσεις επιβράβευσης της προσωπικής σας επίδοσης. Συγκεκριμένα, όταν ο αθλητής που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Run Track ξεπεράσει κάποιο προσωπικό του ρεκόρ ως προς τη μέση ταχύτητα και τη χιλιομετρική απόσταση τότε αυτόματα επιβραβεύεται με μεγάλη έκπτωση σε επώνυμο αθλητικό εξοπλισμό.   

Ο μηχανισμός επιβράβευσης της προσωπικής επίδοσης που χρησιμοποιεί η Run Track ανήκει στην πρωτοπόρο τεχνολογική πλατφόρμα HappyFiit και στην εμπορική συνεργασία αυτής με τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Sport. Έχει σημασία να σημειωθεί επίσης ότι η συνεργασία αυτή είναι αμιγώς ελληνική καθώς και τα τρία εμπλεκόμενα μέρη είναι 100% ελληνικών συμφερόντων.    

Πατήστε εδώ και κατεβάστε το Run Track δωρεάν, την πρώτη ελληνική εφαρμογή android smartphone για τρέξιμο και αυξήστε τις επιδόσεις σας επωφελούμενοι ταυτόχρονα από την ελκυστική έκπτωση -30% στα προϊόντα adidas Running.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεοδωράκεια 2022: Ακύρωση αγώνα
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
SNF Nostos 2023
Αφιερωμένο στην Ψυχική Υγεία το επόμενο φεστιβάλ
Tα νέα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων
Δυναμικό το ξεκίνημα του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ Sports
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο