Ο απολογισμός της Ergo Marathon Expo

Νέα ρεκόρ για την έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνιου

Share

To Δελτίο Τύπου των διοργανωτών της ERGO MARATHON EXPO:

“Tο Σάββατο βράδυ, 7 Νοεμβρίου 2015, γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους της Ergo Marathon Expo 2015! Μίας ERGO Marathon Expo, η οποία φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών, συνοδεύοντας με ιδανικό τρόπο την κοσμοσυρροή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

H ERGO MARATHON EXPO κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα περίπου 60.000 κόσμου, περισσότερους από κάθε άλλη φορά, ως εκ τούτου μπορούμε με βεβαιότητα να μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά και εμπορικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων στη χώρα και στην Ευρώπη και μία σπουδαία γιορτή του αθλητισμού για την οποία οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες κάθε φορά ανυπομονούν.

Και ενώ όλες τις χρονιές φαίνεται ότι η Ergo Marathon Expo και ο Αυθεντικός Μαραθώνιος φτάνουν στο ζενίθ τους και στο απόλυτο της επιτυχίας τους, μετά από κάθε τελευταία διοργάνωση διαψευδόμαστε, καθώς η απήχηση τους σε συνδυασμό με την αγάπη και τη συμμετοχή του κόσμου είναι ολοένα και μεγαλύτερες, ξεπερνώντας το δικό τους προηγούμενο ρεκόρ.

Όλη η δρομική κοινότητα της χώρας, εθελοντική, ερασιτεχνική και εμπορική, χωρίς την απουσία κανενός εκπροσώπου της, έδωσε το παρών, καθώς όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι μέσα από τη συμμετοχή τους στην έκθεση τους δίνεται μία μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης μέσα από την άμεση επαφή τους με χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες από τον χώρο του αθλητισμού, της υγείας, της διατροφής και του τουρισμού.

Παράλληλα, την Κυριακή 8/11, ο «Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός» αποτέλεσε το τέλειο επισφράγισμα της Έκθεσης, συγκεντρώνοντας συμμετοχές από κορυφαίους εκπροσώπους του διεθνούς και εγχώριου αθλητικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου καθώς και από Έλληνες, Ελληνίδες και δρομείς από κάθε γωνιά της γης, κάθε ηλικίας!

Η Ergo Marathon Expo γράφει τη δική της ιστορία, έχοντας καθιερωθεί ως το σημαντικότερο εκθεσιακό, μη αγωνιστικό γεγονός για τον κλασικό αθλητισμό στη χώρα μας και ένα από τα μεγαλύτερα διεθνώς, δίνοντας φέτος σε κοινό και εκθέτες την πιο πετυχημένη διοργάνωση που έγινε ποτέ….μέχρι βέβαια να έρθει η επόμενη!  “

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο