Εκδήλωση παράδοσης προσφοράς από Wind Running Team

Η Wind Running Team προσφέρει 50.000€ στους Φίλους του Παιδιού και το MDA Ελλάς

Share

Τo ποσό των 50.000 € που συγκεντρώθηκε μέσα από μία σειρά ενεργειών κοινωνικής προσφοράς της WIND στο πλαίσιο του 33ου Μαραθώνιου της Αθήνας, μοιράστηκαν εξίσου το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι Του Παιδιού» και το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA Ελλάς».

Η παράδοση των δύο επιταγών, από 25.000€, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Νοεμβρίου σε κεντρικό κατάστημα της WIND στην Αθήνα, παρουσία προέδρων των δύο φορέων, στελεχών και «πρεσβευτών» της WIND Running Team, που έλαβαν μέρος την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στη μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού.

Ως Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5χλμ & 10 χλμ. και Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος, η WIND κάλεσε δρομείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στον αγώνα για καλό σκοπό.
Οι 1500 δρομείς της WIND Running Team, δημοφιλείς πρεσβευτές της ομάδας, που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της WIND να τρέξουν για καλό σκοπό, αλλά και οι 43.000 συνολικά δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την Αψίδα Αγάπης που τοποθέτησε η WIND, όλοι συνέβαλλαν με τη συμμετοχή τους ώστε σήμερα η εταιρεία να προσφέρει το ποσό των 50.000€ στους δύο κοινωνικούς φορείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες χρήστες των social media που ανέβασαν φωτογραφίες τους στο WWW.MYWINDSMILE.GR, και το μοιράστηκαν με ένα hashtag στο #mywindsmile συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του ποσού.

Ευχές στα παιδιά έστειλαν όλοι πρεσβευτές της ομάδας, μαζί με την υπόσχεση να τρέξουν ξανά για καλό σκοπό. Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος πέρασε στην ιστορία και μαζί του η… αυθεντική προσφορά χιλιάδων δρομέων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καμπ προετοιμασίας για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Ανωμάλου
Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου
22ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2022»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Τελευταία νέα: Παλαμήδειος Άθλος 2021
Ολοκλήρωση Εγγραφών – Εφαρμογή Υγειονομικού Πρωτόκολλου – Γενικό πρόγραμμα εκδηλώσεων
Back to Top