Εκδήλωση παράδοσης προσφοράς από Wind Running Team

Η Wind Running Team προσφέρει 50.000€ στους Φίλους του Παιδιού και το MDA Ελλάς

Share

Τo ποσό των 50.000 € που συγκεντρώθηκε μέσα από μία σειρά ενεργειών κοινωνικής προσφοράς της WIND στο πλαίσιο του 33ου Μαραθώνιου της Αθήνας, μοιράστηκαν εξίσου το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι Του Παιδιού» και το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA Ελλάς».

Η παράδοση των δύο επιταγών, από 25.000€, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Νοεμβρίου σε κεντρικό κατάστημα της WIND στην Αθήνα, παρουσία προέδρων των δύο φορέων, στελεχών και «πρεσβευτών» της WIND Running Team, που έλαβαν μέρος την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στη μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού.

Ως Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5χλμ & 10 χλμ. και Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος, η WIND κάλεσε δρομείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στον αγώνα για καλό σκοπό.
Οι 1500 δρομείς της WIND Running Team, δημοφιλείς πρεσβευτές της ομάδας, που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της WIND να τρέξουν για καλό σκοπό, αλλά και οι 43.000 συνολικά δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την Αψίδα Αγάπης που τοποθέτησε η WIND, όλοι συνέβαλλαν με τη συμμετοχή τους ώστε σήμερα η εταιρεία να προσφέρει το ποσό των 50.000€ στους δύο κοινωνικούς φορείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες χρήστες των social media που ανέβασαν φωτογραφίες τους στο WWW.MYWINDSMILE.GR, και το μοιράστηκαν με ένα hashtag στο #mywindsmile συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του ποσού.

Ευχές στα παιδιά έστειλαν όλοι πρεσβευτές της ομάδας, μαζί με την υπόσχεση να τρέξουν ξανά για καλό σκοπό. Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος πέρασε στην ιστορία και μαζί του η… αυθεντική προσφορά χιλιάδων δρομέων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χρυσή η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!
Το πρώτο χρυσό για τη χώρα μας στη διοργάνωση
Ringer και Lisowska στον Μαραθώνιο του Ευρωπαϊκού
Άνοιξε η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου στο Μόναχο
H Yasemin Can τα 10.000μ. στο Ευρωπαϊκό
Διέλυσε το συναγωνισμό η Τουρκάλα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο