O Aυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας με τα μάτια της… WIND

Ήταν όλοι εκεί

Share

Αθήνα 9 Νοεμβρίου 2015. Ήταν όλοι εκεί. Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας πλημμύρισε για μια ακόμη χρονιά το κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο με τους σαράντα χιλιάδες και πλέον δρομείς να στέλνουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης προς όλο τον κόσμο.
Από το μεγάλο ραντεβού δεν θα μπορούσε να λείψει η WIND που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι ο επίσημος χορηγός της διοργάνωσης συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ραγδαία ανάπτυξη που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια ο πιο ιστορικός Μαραθώνιος του κόσμου.

Περισσότερα από κάθε άλλη φορά και τα 1500 μέλη της WIND Running Team που πήραν μέρος τόσο στην κλασική διαδρομή όσο και στους δρόμους των 5 και 10 χλμ. τρέχοντας για τη χαρά της προσφοράς αφού φέτος η WIND στηρίζει με την συμμετοχή της δυο κοινωνικούς φορείς που δίνουν καθημερινό αγώνα για τη φροντίδα παιδιών απόρων οικογενειών και ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.

Ο λόγος για τους συλλόγους «Οι φίλοι του παιδιού» και MDA Ελλάς που ενέπνευσαν τους δρομείς της ομάδας και όσους πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ. Και ήταν πολλοί αυτοί. Ανάμεσά τους και δημοφιλείς δημοσιογράφοι παρουσιαστές και ηθοποιοί που έτρεξαν και τερμάτισαν με τα χρώματα της WIND Running Team όπως οι Νίκος Αναδιώτης, Νίκη Κάρτσωνα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, Μαρία Νικόλτσιου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νικολέττα Ράλλη, Μαίρη Συνατσάκη, Σάσα Σταμάτη, Εύη και Μαρία Φραγκάκη, ο διεθνούς φήμης ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σκηνοθέτης Simon Kassianides και πολλοί άλλοι. Όλοι τους πέρασαν κάτω από την αψίδα της αγάπης που στήθηκε λίγο πριν το τερματισμό κι ενώ τους έδινε ρυθμό η ομάδα κρουστών Quilombo.

Η WIND Running Team ξεχώρισε και στο αθλητικό μέρος της διοργάνωσης καθώς οι αθλητές που έτρεχαν με τα χρώματά της σημείωσαν σημαντικές νίκες: η Αναστασία Καρακατσάνη συνέχισε για 4η χρονιά το σερί της 1ης θέσης στα 10 χλμ., ο Μάρκος Γκούρλιας κατέκτησε την 3η θέση στα 5 χλμ. και η Μάγδα Γαζέα την 3η θέση στην διαδρομή των 42 χλμ. του Αυθεντικού Μαραθωνίου!
Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος πέρασε στην ιστορία και μαζί του η …αυθεντική προσφορά χιλιάδων δρομέων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:562:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο