O Science Technologies στην Expo

Δυναμική παρουσία στην έκθεση του Μαραθωνίου για τον οργανισμό

Share

Ενόψει του κορυφαίου ετήσιου αθλητικού γεγονότος στη χώρα μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, που θα γίνει φέτος στις 8/11 με σχεδόν 50.000 δρομείς στα αγωνίσματα της διοργάνωσης, διεξάγεται η μεγαλύτερη Έκθεση Αθλητισμού, η Athens Marathon Expo στις 5 – 7 Νοεμβρίου στο κλειστό Taekwondo στο Φάληρο, όπου γίνεται και η παραλαβή των αριθμών συμμετοχών ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.

Ο Οργανισμός Science Technologies θα δώσει για 5η συνεχή φορά το παρών στη μεγαλύτερη συγκέντρωση του δρομικού κινήματος, μια Έκθεση με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τον Αθλητισμό, από σχεδόν 150 εκθέτες!

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 37 (->κάτοψη expo) σε περίπτερό 20τ.μ., για να δείτε και να ενημερωθείτε για 2 πολύ σημαντικά στοιχεία:

Α) Τους παλμογράφους POLAR, απαραίτητο εργαλείο για την προπόνηση και τους αγώνες σας και να γνωρίσετε τα νέα μοντέλα με επικοινωνία Bluetooth και σύνδεση με την εξελιγμένη διαδικτυακή υπηρεσία Polar Flow.

Θα σας παρουσιάσουμε τα μοντέλα με ενσωματωμένο GPS όπως το Μ400, σε 4 χρώματα (και με υψηλή σχέση κόστους- αποτελέσματος), αλλά και το πολυαναμενόμενο Fitness μοντέλο Α360 που θα λαμβάνει καρδιακή συχνότητα και από τον καρπό, καθώς και τους νέους δραστηριογράφους Loop2 – με δυνατότητα σύνδεσης με πομπό bluetooth H7.

Θα βρείτε προνομιακές τιμές στα βασικότερα μοντέλα της Polar για αθλούμενους και αθλητές / δρομείς ενώ θα υπάρξουν και δώρα μέσω κληρώσεων

Δείτε το page της Polar Hellas / Cyprus στο : www.facebook.com/PolarGR

Β) Την επιμορφωτική πλατφόρμα www.scienceweb.gr με ενότητες για Άσκηση (Fitness- Personal training), Διατροφή, Ευεξία, ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, basket, volley) αλλά και τη νέα μας ενότητα: RUNNING.

Μια επιστημονική-τεχνική επιτροπή με αναγνωρισμένα πρόσωπα από κάθε χώρο φροντίζει τη διαδικτυακή επιστημονική ενημέρωση
όπως και τη διοργάνωση webinars όπου μπορείτε από το χώρο σας να παρακολουθήσετε σχετικά σεμινάρια με θεωρητική αλλά κυρίως επιστημονικο-πρακτική προσέγγιση.

Δείτε το page της Scienceweb στο : www.facebook.com/scienceweb.gr

Γίνετε μέλος στο page ” SCIENCE TECHNOLOGIES ” στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε αλλά και να συμμετέχετε όσον αφορά νέα, εξελίξεις, προσφορές και διαγωνισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο