Έπεσε η αυλαίου του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skyrunning by SALOMON

Το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning by SALOMON ολοκληρώθηκε το Σάββατο 31/10 με τον καλύτερο τρόπο!

Share

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου η διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skyrunning by SALOMON, γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα οι διοργανωτές επέλεξαν το Adventure Film Festival, ένα μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ για τους φίλους της περιπέτειας, για να πραγματοποιηθούν οι απονομές του 2015. Μετά από μία σύντομη παρουσίαση της ιστορίας και των αγώνων του, στην κεντρική σκηνή του αμφιθεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών ανέβηκαν οι πρωταγωνιστές του, οι μεγάλοι νικητές και νικήτριες Skyrunners.
Οι αθλητές, μακριά από την πίεση και αγωνιστική ενδυμασία, σήκωσαν τα τρόπαια που τους δόθηκαν από την επιτροπή της Hellenic Skyrunning Association και μαζί με αυτά, απονεμήθηκαν  τα χρηματικά έπαθλα που ήταν μια προσφορά του χορηγού του Πρωταθλήματος, της αθλητικής εταιρείας SALOMON.

Οι νικητές και νικήτριες του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning by SALOMON είναι:

ΑΝΔΡΕΣ
1) Δημήτρης Θεοδωρακάκος (SALOMON HELLAS)
2) Σταύρος Στεφανής (ODLO – LASPORTIVA)
3) Γιώργος Διαλεκτός (SALOMON HELLAS)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1) Ιωάννα Μπαράτσα
2) Ιωάννα Χουρίδου
3) Ελένη Ψαρόμυαλου

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει για την υποστήριξή τους την αθλητική εταιρεία Salomon, τον χορηγό επικοινωνίας Runner Magazine, καθώς και την εταιρεία Way Out Adventures. Ακόμα τους Γιώργο Κλαουδάτο και Γιάννη Κοτιλέα για τη φιλοξενία και την αμέριστη συμπαράσταση στις απονομές.
Τέλος ευχαριστούν όλους του αθλητές και διοργανωτές που συμμετείχαν στους αγώνες του πρωταθλήματος ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους την επόμενη χρονιά και τη διεξαγωγή του 6ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Skyrunning 2016.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Hellenic Skyrunning Association στην ιστοσελίδα: www.skyrunner.gr και στη σελίδα στο facebook: www.facebook.com/skyrunninghellas

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο